Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, sokan kezdeményeznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, sokan kezdeményeznek nálatok?

Figyelt kérdés

Két egyetemre is járok egyszerre, de nem is tudom, mikor láttam olyat olyat, hogy egy fiú odament volna egy lányhoz. Az egyetemeken rengeteg gyönyörű, fiatal lány van, de még csak meg sem nézik komolyabban őket a fiúk, nemhogy udvaroljanak nekik vagy leszólítsák őket. Vagy csak az egyetemista fiúk ilyenek, hogy nem kezdeményeznek; esetleg már csak neten írnak a lányokra a fiúk órák után? Nektek mi a tapasztalatotok? Egyébként a közösségi oldalak szerint a lányok kb. 70%-a egyedülálló, alkalmikról persze nincsenek információim.

A korotokat is írjatok légyszi.

2019. júl. 9. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
27%

Én azt látom az egyetemen, hogy nem olyan nyilvánvaló, hogy mi az ami kezdeményezés. Pl sokszor volt, hogy egymás mellett ültünk egy sráccal, semmi különös, eldumálunk, aztán utána egyetemen kívül ha beszéltünk vagy összefutottunk, akkor kezdett úgy utalgatni, hogy amúgy mennyire bejövök neki. :D

Jobb is ezt az egyetemen kívül tartani, gondoljunk bele, hát én nem szívesen mennék úgy végig a folyosókon órára, hogy minden pasi akinek bejövök az le is szólít és elkérné valami elérhetőségem... :D Valami vagy alakul köztünk ezen kívül, vagy nem, és ez jól is van így. :)

Egyetemek, mindig vannak ilyen kötetlenebb események, szakos túrázás, stb, na azok már ismerkedősek. :)

25/l

2020. ápr. 29. 12:47
 42/67 anonim ***** válasza:
16%
Gépész szakon nincs sok lány. Pontosíts kérdező, hogy hol. Turizmuson biztos sok lány van, csak ki akar náluk kezdeni?
2020. aug. 17. 13:07
 43/67 anonim ***** válasza:
33%

"Kulcsszavak, alap pillérek: főiskola/egyetem, intelligencia, jó megjelenés, jövőkép, önbizalom, az ezekből fakadó láthatatlan erő."

Akkor ezért van annyi lány idióta szakokon, a legpiacképesebbeken, meg ezért van olyan kevés.

2020. aug. 17. 13:18
 44/67 anonim ***** válasza:
90%

Aki oda jön az 80%ban mind kretén és/vagy pszchiopata vagy a legjobb családja van.

Egyébként az az igazság hogy mikor pultoztam rengetegen akartak felszedni napi szinten de hat vagy az előbb említett kategoriakba tartozott vagy ha jól nézett ki tuti hogy külföldi volt aki két napot maradt meg magyarorszagon és csak halo társat keresett .De egyébként vannak akik próbálkoznak (szerintem)

De nezzuk ezt férfi szemszogbol:

A páromat kérdeztem hogyha egy szórakozóhelyen talalkozunk odajött-e volna hozzam és hat az az igazság hogy nem 😀 és nem azért mert nem tetszettem

Volna neki vagy nem talált volna vonzónak hanem mert az az igazság hogy a csajok sokkal durvabban nyomulnak mint a pasik ( nem az a baj hogy ismerkednek kezdeményeznek no letukre hanem hogy mennyire és hogyan) így mivel valószínűleg már vagy 5 p”nci is mászott volna ra és a segget tolta volna oda nem valószínű hogy inkább azt mondja hogy erőfeszítésekkel és trükkökkel szedek fel valakit hiszen ott vannak azok akik éppen “lógnak rajta”( Nagyon lesarkitva probaltam leirni a lenyeget)

És megertem !

Mines ismerkednenek Es udvarolnanak ha konretan vannak olyanok akik két szó nélkül is elmennek veluk?

Sajnos ez van ilyen lett a világ, minél egyszerűbb és gyorsabb valami annál “jobb.”

2020. aug. 17. 17:44
 45/67 anonim ***** válasza:
88%
Talán 5 srác próbálkozott csoporttársak közül, amikor épp külön voltam exemmel, de az egyetem legnagyobb részében együtt voltunk. Aztán egyetemről külföldiek még sokan, mert félreértették, hogy mentorként kedvesnek KELL velük lennem, nem flörtölök... :D meg bulikban próbálkoztak még, de nem voltam kavarós típus.
2023. júl. 25. 00:23
 46/67 anonim ***** válasza:
16%
A lányok nem is az egyetemen ismerkednek, hanem az egyetem utáni bulikban, ott viszont fogyasztják a pasikat, egyiket a másik után...:DDDDD
2023. szept. 4. 22:42
 47/67 anonim ***** válasza:
31%

10: " rengeteg fiú kezdeményez a lányoknál"

Pedig így van. Mármint nem fiúk, hanem férfiak, azért az egyetemista csajok nagyon jól tudják, hogy kiket kell megkörnyékezni, nem a kis csóró egyetemista évfolyamtársakat, hanem a befutott 30-40-es "vállalkozókat". Csoporttárs, évfolyamtárs csak akkor kerülhet szóba, ha van pénze. Az egyetemista csajok a legválogatósabbak mind közül, persze megtehetik..:DDD

2023. szept. 4. 22:53
 48/67 anonim ***** válasza:
86%
32 vagyok. Főiskolán soha senki nem kezdeményezett nálam. Utcán, kávézóban már leszólítottak jó páran réggeben is. Munkahelyemen 10 éve dolgozok, havi 2-3 alkalommal szoktak próbálkozni.
2023. nov. 5. 12:30
 49/67 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon sokan probalkoznak, de abbol 10-bol 1 pasi aki tenyleg normalis es igenyes. Nagyon sok a joval idosebb, vagy igenytelen, vagy csak perverz es szexet akar. Igy jonak tunik, hogy mennyien bokolnak es probalkoznak, de nehez a normalisat kiszurni.
2023. nov. 5. 13:37
 50/67 anonim ***** válasza:
84%
Soha nem kezdemenyeznek 30 no vagyok. Max ilyen szexista beszologatasokat kapok
2023. nov. 5. 15:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!