Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, sokan kezdeményeznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, sokan kezdeményeznek nálatok?

Figyelt kérdés

Két egyetemre is járok egyszerre, de nem is tudom, mikor láttam olyat olyat, hogy egy fiú odament volna egy lányhoz. Az egyetemeken rengeteg gyönyörű, fiatal lány van, de még csak meg sem nézik komolyabban őket a fiúk, nemhogy udvaroljanak nekik vagy leszólítsák őket. Vagy csak az egyetemista fiúk ilyenek, hogy nem kezdeményeznek; esetleg már csak neten írnak a lányokra a fiúk órák után? Nektek mi a tapasztalatotok? Egyébként a közösségi oldalak szerint a lányok kb. 70%-a egyedülálló, alkalmikról persze nincsenek információim.

A korotokat is írjatok légyszi.

2019. júl. 9. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
15%

Az a titka, hogy bulikba kell járni, rendesen élni a szocalis életed. Órán senkinek sem fogsz feltűnni, legalábbis nem eléggé. Esetleg valami laboron, ahol sok a csapatmunka.

Engem az elmúlt 2 évben, egyetemi pályafutásom alatt szinte minden srác össze akart szedni, akivel kicsit közelebbi viszonyba kerültem, jóban lettem, sokat beszélgettem. (10-15 ember) Pedig kapcsolatban voltam, és tudták is.

Na szakítottam kb 3 hónapja, azóta tényleg mindenki rámkattant. Nem tudom, lehet túl jó nőnek tartanak, én se értem miért. Nem mellesleg, nagyon közvetlen vagyok, így sajnos sokan azt hiszik van esélyük. Pedig eskü csak barátkozni akarok.

Nálunk 50-50% a fiu lány arány, az is sokat segít.

21L

2019. szept. 16. 01:49
 32/67 anonim ***** válasza:
64%

#31-esnek

"Pedig eskü csak barátkozni akarok" :DD

Hát egy olyan helyzetben nagyon sokszor van hogy az egyik fél többet akar mint a másik.

Ha barátkozni akarsz akkor inkább lányokkal tedd azt. Ha meg pasikkal barátkozol akkor meg ne lepődj meg az eredményen :D

2019. szept. 16. 14:10
 33/67 anonim ***** válasza:
30%
Én csak neten kapok minden héten felkéréseket. 19l
2019. szept. 23. 21:24
 34/67 anonim ***** válasza:
24%
Én mondjuk már nem vagyok egyetemista, de azért párszor előfordult, hogy normálisnak tűnő, helyes férfi jött oda hozzám ismerkedni, bár velük előtte is elindult már valamilyen nonverbális kommunikáció. 31n
2019. okt. 12. 10:24
 35/67 anonim ***** válasza:
20%

Mindig udvarolnak... Valakik alpári módon, valakik helyén valóan, valakik pedig szolidan.

Mindegy hol vagyok, tartózkodok vagy éppen átutazóban vagyok.

Sokáig voltam szingli, nem azért mert nem volt jelentkező, hanem azért, mert egyik se volt ideális.

Személyiség típus, mentalitás, szellemi állapota, fizikuma, kinézete, stílusa, arca, sokak még unalmasak is voltak.

A vulgáris nép pl buli, pia, haverok... Hidegen hagytak s hagynak is.

A hobbi nélküliek, a semmihez értőek egyenesen taszítanak.

Alkotó vagyok rengeteg ágon a grafikától,szobrászattól kezdve a barkácsolásig...

siralmas, hogy nőként több mindenhez értek...

Áldottam az eget s el se akartam hinni, amikor párommal egymásra találtunk.

Mindketten kilógtunk a társadalomból sokoldalúságunk s személyiségünk miatt.

Ami INTP-A

27N

2019. okt. 13. 09:42
 36/67 anonim ***** válasza:
93%

Kövér vagyok, nincs szép arcom. Fővárosban járok egyetemre. Nem próbálkozott be eddig soha senki.

21/L

2019. nov. 15. 23:11
 37/67 anonim ***** válasza:
72%

Érdekes a kérdés, 26 éves férfi vagyok, aki egy gazdasági egyetemen (MSc) végzett, ezt megelőzően pedig német kéttannyelvűbe járt. Már a gimiben nagy volt a hajtás, így a hosszan tartó stresszes időszakok alatt minden energiánkat arra hasznàltuk fel, hogy jól teljesítsünk, ez az egyetem nagy részét is végig kísérte. Emlékszem, az egyetem első féléve volt a leglazább, akkor tudtam a legoldottabban viselkedni, voltak is kavarások, viszont később a növekvő követelmények miatt egyszerűen nem tudtam fejben ott lenno, hogy észrevegyem a jeleket, amiket a nők küldenek felém. Szerencsére a befektetett energiák megtérültek, így most olyan állásom van, ami minden tekintetben tökéletes (jó fizetés, kedves és kompetens kollégák, főnökök, nincs agyonhajtás, stb), azóta a nőkkel való kacsolatom is felpezsdült.

Szerintem az egyetemen (és úgy általánosságban) azért nem kezdeményeznek sokan, mert a mai világban az embereknek rengeteg feszültséggel és streaszel kell megküzdeniük, hogy teljesen befeszülnek, vagy bedepiznek. Ez igaz egyébként a lányokra is, nagyon sokan nem is nyitottak a kapcsolatra, ami szerintem nem is csoda, tekintve hogy aki komplyan veszi a tanulást, az belátja, hogy a jövője fontosabb, mint pár alkalmi numera egy buliban.

2019. dec. 31. 02:09
 38/67 anonim ***** válasza:
16%

Rám szoktak Írni az egyetemről. Van, hogy szinte rögtön el is hívnak egy kávéra. De élőben még sosem kezdeményezett az egyetemen fiú.

Egyetemi buliban maximum.

Egyébként más környezetben sokkal többen kezdeményeznek személyesen is. 21/l

2020. ápr. 6. 16:07
 39/67 anonim ***** válasza:
42%

Leginkább ott kezdődik a problémátok, hogy különleges, jó csajnak, főnyereménynek hiszitek magatokat átlagos vagy átlag alatti kinézettel, kettyóval, önbizalomhiánnyal, mérhetetlen lustasággal, irracionális viselkedési, álomvilágban élve. Közben persze csak a magas, gazdag, sportolót várjátok BMW-vel, mert azt hiszitek nektek az jár. Kicsit le kellene szállni a földre, mert hidd el: at égvilágon semmi különleges nincs benned, bármit is állított anyád egész életedben. Hamar eljön a 30 éves kor, nagyon hamar, és akkor már a kutyának se fogsz kelleni, mert már ott liheg a következő generáció felszopó a helyeden.

32 F

Puszi

2020. ápr. 8. 00:57
 40/67 anonim ***** válasza:
38%

39!

Ez a valosag sajna.Most meg játszák az agyukat mert fiatalok és feszesek mindenhol.De jon az újabb 20 éves és én azt is megtudom magamnak venni.De ők viszont berancosodnak és elhizott narancsbőrul lesz.Aztán már hiába mennek fodrasthoz meg műkörmöshoz.Most én futok utánuk.X év mulva meg az én biztonsagom kell majd nekik.

2020. ápr. 15. 21:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!