Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, sokan kezdeményeznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, sokan kezdeményeznek nálatok?

Figyelt kérdés

Két egyetemre is járok egyszerre, de nem is tudom, mikor láttam olyat olyat, hogy egy fiú odament volna egy lányhoz. Az egyetemeken rengeteg gyönyörű, fiatal lány van, de még csak meg sem nézik komolyabban őket a fiúk, nemhogy udvaroljanak nekik vagy leszólítsák őket. Vagy csak az egyetemista fiúk ilyenek, hogy nem kezdeményeznek; esetleg már csak neten írnak a lányokra a fiúk órák után? Nektek mi a tapasztalatotok? Egyébként a közösségi oldalak szerint a lányok kb. 70%-a egyedülálló, alkalmikról persze nincsenek információim.

A korotokat is írjatok légyszi.

2019. júl. 9. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
88%
Soha egy fèrfi se kezdemènyezett az egyetemen, ha párkapcsolatot akar egy làny ràmàszik egy fiùra- ezt vettem èszre a szeminàriumokon.
2019. júl. 20. 19:09
 22/67 anonim ***** válasza:
76%

Jó tudni hogy ennyi lány szeretné ha leszólítani így még hülyébben érzem magamat XD

Nem vagyok rossz pasi csak éppen mindig is gyáva voltam élőben leszólítani a lányokat főleg egyetemen. Annyit láttam hogy totál szép csajok vannak meg mindenki megy dolgára. Nem akartam bénázni náluk így inkább hagytam is az egészet. Fejben arra gondolva hogy valszeg úgyis csak el fog utasítani meg csak az időmet pazarlom mivel nem vagyok gyakorlott a dologban így inkább mentem mindig haza tanulni és ennyi :D

29F

2019. júl. 21. 08:49
 23/67 anonim ***** válasza:
21%
Én fiú vagyok, túl a 30-on, de csalódtam több lányban is, mert: vagy csak gazdag pasival járna -vagy nem hetero, vagy: csak alkalmi szex érdekli. Legutóbb egy 32 éves orvos katolikus csajjal jártam - kérésére a templomba is, 2 hónapot, aztán indok nélkül eldobott, szex se volt. Én már nem is merek kezdeményezni csak a szórakozóhelyeken, mert az egyetemen vagy félénk ( szűz?) nyuszi lányok vannak csak, vagy nagy K-k, akik buliból-bulira járnak. De ismerek nem egy fiatal, friss diplomás csajt, öreg gazdag fickó oldalán járnak!! 1 jó élményem azért volt pár éve egy kommunikáció szakot végzett ( és már nagyon kiéhezett ) lány feljárt hozzám pár hétig enni+ szexelni, de ő sem akart összeköltözést, se családot. Én már bocsika, de húzok el innen nyugatra, elegem van abból-ami itt folyik. Izlandon sokkal jobb az élet és a nők hozzáállása is! Nézz utána!
2019. júl. 28. 10:01
 24/67 anonim ***** válasza:
61%
Nem, nem látod jól kérdező. Ha kicsit körülnézel, láthatod,hogy rengetegen az egyetemen jönnek össze, utána meg házasodnak, családot alapítanak (majd el is válnak). Igen, nyilván a maximum átlagos nőknél, mint az itt válaszolók, nem fognak tolongani a férfiak, maximum a vállalhatatlan alakok, akik bárkit megdugnának. Az meg vicc, hogy a jó pasik nem kezdeményeznek...hogy a fenébe ne tennék? :D Csak nyilván a jobb csajoknál, mint ahogy az összes többi srác is. Úgyhogy az egyetem ismerkedés szempontjából még egy egész aktív hely, de az tény, hogy általánosságban az ismerkedés átkerült az online világba, nem csak az egyetemeken.
2019. júl. 28. 10:23
 25/67 anonim ***** válasza:
73%
Ja igen, ha nem vagy jó csaj, legyél nagypofájú és gátlástalan, így össze lehet szedni valami papucsabb srácot.
2019. júl. 28. 10:24
 26/67 anonim ***** válasza:
93%
#24 Szerintem a kérdés épp arra vonatkozott, hogy általánosságban a lányoknál sokan próbálkoznak-e, lehet félreértetted a kérdést. Itt meg gyakorin terjed a nézet miszerint minden lányra nyomul minimum tíz pasi, még az átlagon aluliakra is.
2019. júl. 28. 10:40
 27/67 anonim ***** válasza:
92%

Egyre introvertáltabbak, maguknak valóbbak az emberek, ezt úgy mondom, hogy én is az vagyok. Az ismerkedés, szociális élet átkerült egy online platformra. Neten mindenkinek nagy a szája, van idő gondolkodni, mit írjon le az ember, fake imidzsek, lásd instagram...Élőben órák után megy mindenki a dolgára, ha ismerkednek is, azt csak magány elkerülése miatt, hogy ne kelljen órák előtt kínosan álldogálni, legyen kitől kérdezni, jegyzetet kérni, stb.

Szóval egy embernek meglehetősen kiterjedt ismertségi köre van általában, de ezek felszínes kapcsolatok, leginkább csak az információátvitelen alapulnak. Sokan a saját klikkjükkel jönnek egyetemre és mással szóba sem állnak. Akik pedig egyedül érkeznek azok is összevergődnek a többi hasonlóval. Esetleg baráti körökön belül kialakulnak szerelmi kapcsolatok, ami igazából szintén csak alkalmi dugás, diploma után szétválnak az útjaik. 4 éve járok egyetemre, gazdaságin kezdtem, azóta már bölcsész is vagyok, mindenki inkább a saját dolgával törődik, emiatt zárkózottabbak is lettünk, szóval mindezt az alapján írom, amit látok, nem csak kitalálom, hiába pontoznak le.

Valóban véglet-személyiségek vannak, a bulizós, kavarós emberek és a félénkebbek, a külső már nem igazán számít, ahogy én látom, sok csúnya hallgatónak van pasija/csaja...

2019. júl. 28. 14:30
 28/67 anonim ***** válasza:
25%

Sok diplomás nő azért marad egyedül fél-vagy egész életére, mert csak diplomás-magas férfit tud elfogadni!!

Látom évek óta a társkereső is és a gyüliben is ahova járok. Aztán 40 körül már pánikolnak.....Bocsi, miért alsóbbrendű egy szorgos szakmunkás? Ismerek sok szakmunkást és kiválóan gondoskodnak a családjukról. De ismerek diplomás nőt is, akit az egyetemi évfolyamtársai fél-részegen a buliban végig..... aztán a kórházban kötött ki! ,, Gang-bang sex -ben benne vagyok, mert diplomás vagyok, de szakmunkással és melósokkal nem randizok" :-)

2019. júl. 28. 16:29
 29/67 anonim ***** válasza:
29%

Több indokból kifolyólag az önbizalmam a béke popója alatt van, nem szoktam lányokkal ismerkedni/náluk kezdeményezni.

Édesanyámék állandóan vigasztalgatnak, hogy milyen jól nézek ki stb... De egy szülő (jó esetben) nem fogja a gyerekének megmondani, hogy mennyire ronda/dagi stb.

19F villamosmérnök hallgató

2019. aug. 4. 08:09
 30/67 anonim ***** válasza:
30%

Én nagy nehezen rávettem magam, az egyetemi éveim során, hogy egy csajnál kezdeményezzek...valami fajta jeleket küldött, amikből én azt gondoltam, hogy nyerő vagyok nála. De nem, elutasított. Neki helyesebb pasik jönnek/jöttek be. Utána barátok maradtunk, de mindvégig reménykedtem, hogy majd egyszer valamikor esetleg valami...

Szóval valószínűleg ezt akarják elkerülni a ferfitársaim.

2019. szept. 15. 23:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!