Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak szexet akart, vagy volt emögött komolyabb is?

Figyelt kérdés
Van egy pasi az egyetemről, aki nagyon sokat foglalkozott velem, látta hogy elesett vagyok és próbált segíteni. Állandóan a kedvemben akart járni, egy csomó nagyon komoly dolgot is elintézett volna nekem, amit szinte lehetetlen meghálálni,én azonban nem fogadtam el. Aztán később próbálkozott hogy igyunk meg valamit, de elutasítottam. Mert ő közben egy rakás más lánnyal is jóban volt és néha ilyen cicababákkal mászkált,amit nem tudtam mire vélni. Jóképű fiú szóval mindig több lány járt kelt a nyomában, sosem tudtam elhinni, h pont engem akarna. Ennek ellenére próbálkozott. Amikor megemlítettem neki, h nem tudok elmenni egy koncertre Debrecenbe, mert senki sem kísér el, akkor ő kitalálta, hogy eljön velem innen Budapestről, sátrat is hoz,de lepattintottam, mert gondoltam csak szexre hajt. Aztán végül végetért a tanév és elhívott vacsorázni, közölte, hogy mennyire megkedvelt, mondta,hogy most már ez az utolsó, hogy elhív valahova,többet nem erőlteti. Én elutasítottam. ő pedig tudomásul vette és mondta, hogy ettől függetlenül is nagyon kedvel és többet nem fog hívogatni,de kerülni sem akar amíg tart az egyetem.
2019. jún. 12. 18:23
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Neked aztá még nâlam is kevesebb az önbizalmad.Egyetlen egyszer nem gondoltâl rá,vagy nem jutott eszedbe,hogy uh ennek a srácnak talán tetszel??Ennyire nem gondolsz magadról semmi jót?Egyszer nem jutott eszedbe,hogy igent mondj,mert nem szâmìt,ha mégis csak szexre kellesz,de szeretnél vele talâlkozni? Számtalanszor elhívott,de meg csak azt nyomtad magadnak,hogy csak dugni akar.Gondolom azért,mert cicbabák is körbe veszik.Közbe meg lehet nem az olyan típus vonza.De Te jó előre ezt is eldöntötted.

Azért hívott el annyiszor,mert azt gondolta akarod,csak játszod az elérhetetlent,és tetszettél neki.

Amùgy meg kalandból is lehet komoly,és komolynak indulóból is semmi.

Azt meg végképp nem értem mi ez a végzünk az egyetemen és sose többet nem találkozunk.Nem tudod se a számát,se semmilyen elérhetőségét?

2019. jún. 12. 21:45
 32/40 A kérdező kommentje:
De miért kell engem lehülyézni? Éppenséggel én is adok egy kis esélyt arra, hogy komolyak a szándékai, de ettől még lehet, hogy csak simán szexet akart. Most azért mert nem tudom eldönteni még nem kell hülyének nézni.
2019. jún. 12. 21:46
 33/40 A kérdező kommentje:
Tudom az elérhetőségét, de ezek után többé nyilván nem fog keresni.
2019. jún. 12. 21:48
 34/40 anonim ***** válasza:
91%

Nem is azért írtam,hogy várd majd keres.Neked kellene kezdeményezni.

Már ha ezek utánképes lenne l molyan venni.(31)

2019. jún. 12. 22:03
 35/40 anonim ***** válasza:
93%

"Éppenséggel én is adok egy kis esélyt arra, hogy komolyak a szándékai"

Hallod te teljesen paranoiás vagy... :D Így soha nem lesz kapcsolatod. Mit kell tenni hogy valaki bebizonyítsa hogy nem csak megdugni akar? Az illetőnek még az anyjával is meg kell szakítania a kapcsolatot?

2019. jún. 12. 23:46
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Én még szűz voltam amikor megismertem a páromat. Kb 1 hónapig chateltünk, ez után hétvégente randiztunk 3x, 2 alkalommal aludt nálam, akkor már a szüleimnek is bemutattam és a 6. héten amikor én mentem hozzá lefeküdtünk. Az óta is imádom és nem azon kattogott az agyam hogy csak dugni akar-e.

19L 22F

2019. jún. 13. 06:29
 37/40 anonim ***** válasza:

Egyébként, ha elmész vacsorára és közben mondjuk tényleg a szexxel jön elő, akkor még mindig visszautasíthatod. Nem kell feltétlenül belemenni. De az is lehet, hogy teljesen normális és rendben van. Persze ezt már sohasem tudhatod meg, hiszen esélyt sem adtál neki.

Egyébként te szűz vagy nem megy neked a szex?

2019. jún. 13. 07:48
 38/40 anonim ***** válasza:
90%

1,Fogsz te meg itt sirni hogy elszalasztottad.

2,Ha szexet akart volna, de te nem akkor annyi. Nem lesz szex. Vagy tartottal tole hogy megeroszakolna ha visszautasitod? Egy vacsorat megert volna hogy kideritsd mik a szandekai.

3,Latatlanban egybol a rosszat feltetelezni masrol az szep kilatasok. Hat nem lennek a jovendobeli partnered helyeben..

4, Kizart hogy ennyire probalkozna egy amugy helyes srac, aki korul mas lanyok is tobzodnak. Attol mert szerinted nem kellenel neki meg o nezhet rad ugy hogy van benned valami kulonleges. Nem minden ferfi felszines es csak a legjobbat valassza. A hozzaallasodbol kiindulva onbizalomhianyos vagy, szoval joval szebb vagy mint amilyennek te magad látod, vagy o lat teged.. Ennek fenyeben siman megerdemelne egy eselyt.

5, hat

2019. jún. 13. 08:22
 39/40 anonim ***** válasza:
Azért a kérdező meg a 73 %-os támogatója jól el lehetnek szállva maguktól, ha azt hiszik, egy pasi hosszú heteken át kepesztene utánuk egy kósza dugás reményében. Főleg úgy, hogy közben - állítólag - a pasi bejön a nőknek, és nem lenne rászorulva a kérdező puncijára.
2019. jún. 13. 08:55
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem jött be a pasi, akkor miért írod ki ide vadidegeneknek? Ja van egy kis esze, akkor tényleg nem keres többet. Elmélkedsz arról, hogy vajon mit akart, holott itt te vagy az egyetlen, aki kideríthette volna.

Amúgy hány kérdést tervezel még erről kiírni?

2019. jún. 13. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!