Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 2. komolyabb randinkon túlságosan elengedtem magam és berúgtam. Ennek már valószínű nem lesz folytatása? 25/N
ha annyira berúgtál, honnan tudod, hogy nem zavarta?
amúgy egy részeg nő kiábrándító (a férfi is), ezt nőként írom. ne csodálkozz, ha nem keres.
"Örülj neki, hogy hamarabb kiderül, hogy milyen."
szerintem a srác is ugyanígy gondolja.
Azt hiszem, ez egy újabb példa arra, hogy a nők valami arctalan személytelen elváráshalmaznak akarnak megfelelni (aztán persze szomorúak, hogy "mert mindig csak az elvárások").
"Feküdjek le vele? Ne feküdjek le? R1....bancnak néz? Vagy fapitschának? Öltözzek ki? Ne öltözzek ki? Legyek laza a randin? De mi van, ha berúgok, és nem tetszik neki? Legyek kimért a randin? De mi van, ha túl merevnek tart, és nem tetszik neki?"
Szerintem fölösleges ezen agyalni. Ha megvan a kölcsönös szimpátia és vonzalom, akkor nem egy eset alapján von majd le messzemenő következtetéseket.
Itt nem erről van szó.
Mindenki szokott fingani, de azért az első randin ne kenje már tele:D
Amúgy azért ez nem ennyire egyszerű.
Ha egyébként szimpatikus vagy, nem zavarna.
Viszont, ha lenne már más kizáró tényező is, akkor hatványozottan zavarna.
Nahát, milyen érdekes, mindenki a nőt védi. Bezzeg, ha egy férfi csinálná ugyan ezt, akkor hülye alkoholista, lapátra vele, verni fogja a nőt és elinni a pénzt. De mivel nő, mindenki simogatja a lelkét.
Hát én is találkoztam már rongy részeg nővel és rohadt gusztustalan volt, elárulom. Nálam elvágtad volna minden esélyed. Főleg mert én magam nem iszok és ha iszok is, nem részegedek le, mert tudok mértéket tartani. Persze ezt is mindjárt leszólják, hogy milyen álszent és biztos én vagyok a szar, amiért ez a véleményem. Mint mindent, amitől lenézve érzik magukat a kedves válaszolók.
Ettől függetlenül: aki iszik, vállalja a következményeket. Ha nem keres többet, ne csodálkozz. Persze lehet, hogy magasról tojik rá és úgy gondolja, hogy legalább látta ezt az arcodat is. Attól függ, mit műveltél részegen. Mert van aki részegen is tud normális maradni meg van aki elkezd randalírozni, műsorozni. Utóbbit is láttam már, na az volt igazán gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!