Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan és mikor kérdezitek meg a lányt/nőt, hogy lehet e köztetek több mint barátság avagy komolyabb folytatás?
Figyelt kérdés
Első randi után pláne ha soká lehetne a következő korai a felvetés, még akkor is ha már amúgy távolról már régebbről ismerjük egymást?
Hogy lesz egy randiból kapcsolat hogy érhetem el hogy a konkrét nő jobban vonzódjon hozzám?
Mivel ronthatom el?
2019. jan. 26. 19:16
1/5 anonim válasza:
Én nem szoktam megkérdezni, csak hagyom, hogy minden haladjon a maga útján. Hidd el, ha ő is szeretne esetlegesen többet akkor haladni fog, ha nem szeretne akkor úgyis jelezni fogja, hogy ő nem szeretne többet, mint barátság.
2/5 anonim válasza:
Azzal ronthatod el, ha megkérdezed. Pár randi után látni, hogy merre halad a dolog.
3/5 anonim válasza:
Ha továbbra is találkozni akar veled, akkor nyilván ő is lát lehetőséget, de hogy mivé alakul, azt senki nem tudja egy randi után.
4/5 anonim válasza:
Nem megkérdezni szoktam, hanem megmondom neki, h mi az ábra, de a legegyszerűbb az, ha megcsókolom, aztán legfeljebb pofán vág. 😎
5/5 anonim válasza:
Van olyan pasi aki megkérdezi, ez egy udvarias gesztus, van olyan aki úgy beszél a nővel mintha már hozzá tartozna és a barátnője lenne, ezzel megbolondítja az agyát mert a nő elkezd róla fantáziálni mert örül neki h tetszik egy férfinek, de ha nem jön be neki a pasi akkor lefékez és szól h bocsi nem szeretnék komolyat vagy vmi kamu szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!