Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy a fiú másképp...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a fiú másképp nézzem rám? (lent folytatás)

Figyelt kérdés
Táborban mindig csak távolról néztem,de egybe kerultunk egyszer kétszer és játék kozben is elég kozel voltunk.De mindig csak kritizált és én nem azt akarom hogy a játékom alapján dontse el,hogy milyen ember vagyok.Hogy tudok változtatni ezen hogy másképp nézzem rám?Meg hogy onmagamért legyek szimpatikus neki?

2016. aug. 8. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Viselkedj úgy, ahogy szoktál. (Nem ahogy játék közben) Beszélgess vele stb... 15/F
2016. aug. 8. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Keress egy kínai fiút. Az másképp fog rád nézni.
2016. aug. 8. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Komolyan Miquel, komolyan? Ha szar viccet mesélsz legalább próbáldd meg jól elmondani. :D

Kérdező, te meg csak beszélj vele, próbálj meg nem csak játék közben körülötte lenni. :)

2016. aug. 8. 15:16
 4/4 Anna0728 ***** válasza:
próbáld magadat adni és ha már segg a srác (bocsánat) és még mindig a játék alapján dömt akkor próbálj mindent bele adni és játszál ügyesen ;)
2016. aug. 8. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!