Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valamennyi esélyem?
Ma úgy döntöttem hogy elmondom a srácnak hogy mit érzek iránta. Megbeszéltünk egy találkát amihez neki több mint fél órát kellet utaznia.
Amikor elmondtam nem hogy többet érzek iránta és nem szeretnék csak barát lenni, elkezdett mosolyogni nevetni és nem tudott mit mondani. Teljesen levont döbbenve.
Megköszönte hogy őszinte voltam vele és aztán néma csend. Csak egymásra néztünk de nem szóltunk semmit. Végül kiből te hogy ő is bír de csak úgy mint egy barátot és hogy nincsenek olyan érzései amik ezen túl mennek.
Utána sátáltunk és elmentünk hozzám. Beszélgettünk és mielőtt hazament megöl.
hazament megöl
Akkor hogy irtad ki ezt a kaka kerdest??
Esély es remeny mindig van de mas dombon kapirgalj 😁 legalabbis sztem..
16F
Wow
#1 Hat ez igen !
De nemtudom hogy nallunk ugyan ez a helyzet e?
#2 bocsi es meg mielott mas is megkerdi azt akartam itni hogy megölelt
Csak a telefon ugy ezt nem gondolta helyesnek 😂
Tenyleg nagyon rendes !
Mondjuk meg csak 15.
Szerintem lehet hogy meg nincs eleg tapasztalata vagy valami...
A te helyzeted teljesen megértem.
Nekem most jelenleg van egy nagyon jó lány barátom akit 2 éve ismerek és beleszerettem és amikor közöltem vele ezt akkor ledöbbent és nagyon nem tudott szóhoz jutni aztán utána az egész délutánt átbeszélgettük és nem az esélyről van szó hanem tényleg hogy megéri-e?
Mert nem biztos hogy működne és lehet utána rosszabb lesz mert én sem akarom elveszíteni meg ő se engem és azok után amikor beszéltem vele azóta azok gondolkozok hogy: maragjunk csak barátok vagy próbáljuk meg.
Maximum várni tudsz és tényleg had keressen ő téged.
Remélem sikerülni fog sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!