Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak szexet akart, vagy volt emögött komolyabb is?

Figyelt kérdés
Van egy pasi az egyetemről, aki nagyon sokat foglalkozott velem, látta hogy elesett vagyok és próbált segíteni. Állandóan a kedvemben akart járni, egy csomó nagyon komoly dolgot is elintézett volna nekem, amit szinte lehetetlen meghálálni,én azonban nem fogadtam el. Aztán később próbálkozott hogy igyunk meg valamit, de elutasítottam. Mert ő közben egy rakás más lánnyal is jóban volt és néha ilyen cicababákkal mászkált,amit nem tudtam mire vélni. Jóképű fiú szóval mindig több lány járt kelt a nyomában, sosem tudtam elhinni, h pont engem akarna. Ennek ellenére próbálkozott. Amikor megemlítettem neki, h nem tudok elmenni egy koncertre Debrecenbe, mert senki sem kísér el, akkor ő kitalálta, hogy eljön velem innen Budapestről, sátrat is hoz,de lepattintottam, mert gondoltam csak szexre hajt. Aztán végül végetért a tanév és elhívott vacsorázni, közölte, hogy mennyire megkedvelt, mondta,hogy most már ez az utolsó, hogy elhív valahova,többet nem erőlteti. Én elutasítottam. ő pedig tudomásul vette és mondta, hogy ettől függetlenül is nagyon kedvel és többet nem fog hívogatni,de kerülni sem akar amíg tart az egyetem.
2019. jún. 12. 18:23
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
97%
Nekem ez komolynak tűnik. Jól lepattintottad, elég hülye voltál.
2019. jún. 12. 18:26
 2/40 anonim ***** válasza:
97%
Gratulálok, lúzerként viselkedtél!
2019. jún. 12. 18:28
 3/40 anonim ***** válasza:
97%

Amúgy meg szinte mindegy is. Szexből is lehet komoly, és komolyból is lehet "csak ennyi volt". De szerintem ez a srác tényleg kitett magáért udvarlásban. Őszintén nem tudom mi többet vártál mégis? :D Egyetemen nem fog senki eléd jönni vörös rózsával.

31/nő

2019. jún. 12. 18:31
 4/40 A kérdező kommentje:
De miért? Szerintem csak szexet akart és az izgatta, hogy nem adom könnyen magam. Csak a végén jött a vacsorával meg hogy mennyire kedvel, amikor már úgyis mindegy, mert pár hét van már csak hátra, utána többé úgyse találkozunk, mert végzősök vagyunk.
2019. jún. 12. 18:33
 5/40 anonim ***** válasza:
97%
Pfff...Elugrasztottál magad mellől egy normális srácot! Látszik, hogy az önbizalmad 0 !!! De mind1. Majd talál ez a srác egy kevésbé feszengő barátnőt, aki nem gondolja túl a dolgokat..Te pedig majd ücsöröghetsz egyedül a hátsó padban!
2019. jún. 12. 18:38
 6/40 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező, számolj. Ha egy óra szex 15k-ba kerül, az 2k/h órabér mellett 7,5 óra alatt megvan. Ha ezen belül maradt időben/pénzben amit rád szánt, akkor szexet akart csak, ha nem, akkor elhajtottál a búsba egy komoly érdeklődőt.

32/f

2019. jún. 12. 18:38
 7/40 anonim ***** válasza:
0%
Na, ez meg amúgy már milyen, hogy közli, hogy vagy most vagy soha? Nekem nem tetszene, hogy így manipulál, hogy így bejelenti, csak azért se mentem volna én se, ha beledöglök sem...
2019. jún. 12. 18:52
 8/40 A kérdező kommentje:
Azt talán azért mondta hogy többet nem erőlteti, mert előtte már többször visszautasítottam, a végén már érezte, hogy nincs esélye,ez volt az utolsó próbálkozása.
2019. jún. 12. 18:58
 9/40 anonim ***** válasza:
31%
Ja, persze, és azt ekkora drámával kell bejelenteni
2019. jún. 12. 19:00
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is tehettél volna egy próbát,nem tudom mi mást vártál.

Sosem tudod meg,de ha "csak" szex lett volna akkor mi van?

Az a legszebb az egészben hogy ide meg kiírod hogy mi a mi véleményünk,ahelyett hogy élveznéd kicsit az életet,ettől vagy igazán szánalmas,,bocs,de ez a véleményem.

2019. jún. 12. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!