Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak szexet akart, vagy volt emögött komolyabb is?

Figyelt kérdés
Van egy pasi az egyetemről, aki nagyon sokat foglalkozott velem, látta hogy elesett vagyok és próbált segíteni. Állandóan a kedvemben akart járni, egy csomó nagyon komoly dolgot is elintézett volna nekem, amit szinte lehetetlen meghálálni,én azonban nem fogadtam el. Aztán később próbálkozott hogy igyunk meg valamit, de elutasítottam. Mert ő közben egy rakás más lánnyal is jóban volt és néha ilyen cicababákkal mászkált,amit nem tudtam mire vélni. Jóképű fiú szóval mindig több lány járt kelt a nyomában, sosem tudtam elhinni, h pont engem akarna. Ennek ellenére próbálkozott. Amikor megemlítettem neki, h nem tudok elmenni egy koncertre Debrecenbe, mert senki sem kísér el, akkor ő kitalálta, hogy eljön velem innen Budapestről, sátrat is hoz,de lepattintottam, mert gondoltam csak szexre hajt. Aztán végül végetért a tanév és elhívott vacsorázni, közölte, hogy mennyire megkedvelt, mondta,hogy most már ez az utolsó, hogy elhív valahova,többet nem erőlteti. Én elutasítottam. ő pedig tudomásul vette és mondta, hogy ettől függetlenül is nagyon kedvel és többet nem fog hívogatni,de kerülni sem akar amíg tart az egyetem.
2019. jún. 12. 18:23
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
97%

"Na, ez meg amúgy már milyen, hogy közli, hogy vagy most vagy soha? Nekem nem tetszene, hogy így manipulál,"

Már elnézést, de te miről beszélsz? A srác próbálkozott tisztességgel, de mivel a kérdező elhajtotta, korrekten közölte, hogy akkor többet nem zargatja Miss "Csak szexet akar" úrhölgyet.

Ha tovább nyomult volna, akkor meg most jönne részedről a "zaklató, miért nem érti, hogy a nem az nem?" műfelháborodás...

2019. jún. 12. 19:00
 12/40 anonim ***** válasza:
96%

#7. Előtte elég ideig húzták az agyát, ha elolvasod a kérdést.

Kérdező neked meg csak annyit, hogy aki csak dugni akar, az meg akar dugni, aki nem csak dugni akar, az is meg akar dugni. Ha te nem szeretnél dugni, barátkozz lányokkal.

32/f

2019. jún. 12. 19:01
 13/40 anonim ***** válasza:
92%

Pontosan kérdező. Ez a hajó elúszott. Majd jön egy csónak esetleg, amibe majd ugyancsak nem mersz beszállni!

Amúgy nem haltál volna bele, ha annyi segitség után elmész vele meginni valamit! Vagy mitől féltél? Hogy majd ott a kávézóban rádveti magát?

2019. jún. 12. 19:01
 14/40 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudtam hova tenni, én is úgy éreztem, hogy ezt csak azért mondja, mert már semmi más jobb ötlete nincs. De ha ehhez tényleg tartja is magát, hogy többet nem nyomul, akkor minden elismerésem az övé.
2019. jún. 12. 19:02
 15/40 anonim ***** válasza:
93%
Na igen. Jól irja az előttem levő. Nekem nem is kellene olyan férfi, aki nem akarna dugni. Pont.
2019. jún. 12. 19:02
 16/40 anonim ***** válasza:
46%
Ezek szerint te nem láttál arra egyértelmű jeleket, hogy komolyat akarna. Ő meg párszor elhivott valahova, nemet mondtál, és mivel ahogy írod, népszerű, úgy van vele, hogy úgyis hamar talál mást. De ugyanúgy találna mást akkkor is, ha lefekudtel volna vele.
2019. jún. 12. 19:03
 17/40 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább az egójának fájt, hogy elutasító vagyok vele, ezért próbálkozott annyit. A kívánságaimat meg azért leshette annyira, mert abban bízott, hogy cserébe majd szexelek vele.
2019. jún. 12. 19:13
 18/40 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
90%
Ha azt gondolod, hogy jól kicsesztél a sráccal, hogy elutasítottad, hát nagy tévedésben élsz. Itt egyedül saját magaddal babráltál ki, no de semmi baj. Összeakaszkodsz majd rögtön az első büdös bunkóval, aki elejt egy-két bókot, szétteszed neki a lábad, meghúz, elhajít, aztán te meg majd durrogsz, hogy minden pasi egyforma. Tipikus forgatókönyv.
2019. jún. 12. 19:14
 19/40 anonim ***** válasza:
kezdened kellene valamit az önbizalmaddal, mert szánalmas amit művelsz és egyedül fogsz meghalni.
2019. jún. 12. 19:26
 20/40 anonim ***** válasza:
91%

Fene tudja mi volt a srác szándéka, ennyiből valóban nem lehet megmondani, hogy kedves és többször is bepróbálkozott az elutasítás ellenére is...

Nekem is volt olyan srác, aki mindenkit megdugott volna ( bnője volt), és velem mégis kedves volt, meg minden... Mégsem láttam bele többet, minthogy meg akar dugni, mert meg akart dugni. :D Mivel kedves személyiség vagyok, velem is kedvesek általában.

Szóval ebből önmagában nem lehet leszűrni, csak ha megismerted volna jobban és elmész vele randizgatni.

Lehet, hogy tényleg csak az egója hajtotta és szexet akart, de az is lehet, hogy komolyan tetszettél neki...

Itt csak tippelni lehet.

2019. jún. 12. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!