Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lesz ebből komolyabb? Mit lépjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz ebből komolyabb? Mit lépjek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy 23éves lánnyal. Első randin egyből megcsokólt és szorosan megőlelt. Második randin csak megőlelt. Minden nap beszélgetünk messengeren.Sokszór írja vígyázak magamra szívecskés ikonnal belájkolgatja a fotóimat.

Szóval nem tudom mire számíthatok így .

Mit lépjek mit ne .

Korai-e őt meglepni pl rózsa plusz bombon ilyenre gondoltam.

2018. aug. 24. 07:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz vele nehogy a végén még megőljön..
2018. aug. 24. 07:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Egyelőre várd meg, míg kapcsolat lesz.

32/f

2018. aug. 24. 07:55
 3/11 A kérdező kommentje:

Addig ne kedveskedjek neki semmivel se?

Honnét fogom tudni hogy most kapcsolat vagy sem? Az eddig alapján mire számíthatok?

2018. aug. 24. 08:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem magadhoz hívd át egy romantikus vacsira és filmre. Abból még több is lesz, mint csók... 🙂
2018. aug. 24. 10:40
 5/11 A kérdező kommentje:

Én komoly kapcsolatot szeretnék tőle és meghódítani. Nála voltunk már filmetnéztünk szoval ha csak azt szeretném lett volna rá alkalmam. De én komolyan gondolom vele de nem szeretném őt elijeszteni sem így nem tudom mit lépjek.

Ezért gondoltam a meglepit azzal csak nem okozok galibát.

2018. aug. 24. 11:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, vegyél neki virágot, bonbont!
2018. aug. 24. 16:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Barátom akarna lenni már az első randiután közőlte volna nem? Ti is voltatok hasonló helyzetben?
2018. aug. 24. 17:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Most is hogy nem írtam neki vissza már aggodik :)

Jól eltüntem ....

Minden rendben van?

Ezeket írta .

Ez jó jel nem?

2018. aug. 24. 18:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Legrosszabb esetben is én arra következtetnék, hogy már csak jobb híján is összejönne veled 🙂

Én zöldutat látok. Hajrá! 😁

26f

2018. aug. 25. 09:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Miből gondolod h össze jönne velem?
2018. aug. 25. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!