Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megijedt? Lépjek én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megijedt? Lépjek én?

Figyelt kérdés
Noss a helyzet az, hogy hatalmas (volt?) az összhang köztünk, tényleg mindenben egyetértettünk, másik a számunkra a nagy ő. De pár napja visszább kapcsolt, már nem olyan. Olyan mintha 2 hónapot ruhantunk volna az ismerkedésünkbe. Pedig pont előtte mondta ki ő (a férfi) hogy együtt vagyunk. Harmadik fél biztos nem lépett a képbe. Arra gondolok hogy "megijedhetett" a komoly kapcsolat gondolatától, hisz mindkettenfelismertük hogy előreszaladtunk. Hamar megtörtént a testi együttlét (ami tökéletes volt). Azt kizárnám hogy csak erre ment ki a játék! Hogyan adjam a tudtára hogy nem "megfojtani" akarom a kapcsolatba hanem szeretni és együtt lenni? Bár azt mondta hogy imádja hogy mellettem önmaga lehet és nem korlátozom. Mit tegyek? Hagyjam alakulni a dolgokat? Sietni én sem akarok. Csak a tudtára akarom adni hogy kell, és nem sietünk sehova, ne "ijedjen meg".

2018. jún. 13. 13:59
 1/7 A kérdező kommentje:
*két hónapot zuhantunk volna
2018. jún. 13. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínű elsietted és túl hamar feküdtél le vele.
2018. jún. 13. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Egy férfit, aki kapcsolatot akar veled, nem tudsz megijeszteni, hagyjuk ezeket a magyarázatokat, valamit nem mond el. Hány évesek vagytok?
2018. jún. 13. 14:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Szerintem van olyan hogy megijed a másik fél.

Én 18 ő 20

2018. jún. 13. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy 20 éves... Akkor tényleg egy gyerek.

Ha olyan jó neki veled, nem erre ment ki és más sem kell neki, akkor alaptalan a hisztije. És nem bántásból, de szerintem ezt csak neked kamuzza.

Ha annyira kellesz neki, hagyd és meglátod, hogy igaz-e. Nem kell többet tenned érte.

2018. jún. 13. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Na tényleg változott valami? írd meg viberen :)
2018. jún. 13. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:
51%

Én azt tanácsolom, ne lépj, vagyis lépj, de visszafelé. Kell neki a tér, kell neki a vadászösztön.

Igenis megijedhet az elköteleződéstől, ha úgy érzi, kalitkába zárják, menekülőre fogja, viszont ha érzi, hogy nem kötöd láncra, sőt, hogy nem vagy a tulajdona és elveszíthet, újra jön a tűz. De féltékennyé ne tedd, mert még inkább elhidegülhet.

2018. jún. 13. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!