Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lépjek, avagy megvolt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lépjek, avagy megvolt az esélyem és hagyjam?

Figyelt kérdés

Szilveszter éjjelén egy nő ismerősöm, akit barátok barátjaként ismertem meg szerelmet vallott nekem. De finom határozottsággal elutasítottam, különösebb indok nélkül, mivel nem is nagyon kért magyarázatot. De ide leírom, dohányzás és elhízottság okán nem tekintettem rá úgy, mint akivel lehetne valami.

Mosta augusztusra a lány végleg letette a cigit, és már nem is szenved nélküle. És bár nem egy nádszál alkat, de elég jelentősen lefogyott, arányos lett, erős is, látszik hogy került rá izom a pici párnák alá, amik formásan tartják.

Sosem felejtettem el az ő őszinte szavait, mikor elém állt, hogy szeret; akkor éjjel, éjfél előtt nem sokkal. És így, hogy tudom hogy tetszettem neki, sőt, szeretett, az új, dohányfüstmentes, formásabb testű önmaga már tetszik. Szívesen találkozgatnék vele kettesben mostantól, hátha kialakul valami és párkapcsolat is lesz belőle.

Viszont ez olyasvalami, amihez alapvetően nem lenne képem. Lekoptatom és visszakuncsorgok? Két lábbal rúgnám ki magam az ő helyében.

Viszont.

Ma korábban egy közös nő ismerős rám írt, és kibökte, az egész miattam van. Hogy a lány úgy vélte, cigi és elhízás nélkül talán lenne esélye nálam.

Nem tudom. Ha ez igaz, akkor legszívesebben most rögtön elhívnám randira. De ha nem...

2017. aug. 22. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
En kirohognelek a helyeben, ha most elkezdenel kozeledni fele, de probald meg.
2017. aug. 22. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Én is elküldenélek a búsba, nagyon gyerek vagy.
2017. aug. 22. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Mit veszítesz azzal, ha megpróbálod? Max visszautasít és akkor egálban lesztek. Az égvilágon semmi vesztenivalód, ha nem is jön össze, legalább le tudod végled zárni.
2017. aug. 22. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el,sokat nem veszíthetsz, max.elküld
2017. aug. 22. 17:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon elhívnám, de ahogy írták is, nem épp tisztességes húzás. Viszont ha meg arra vár még mindig hogy közeledjek, akkor azzal rontok tovább, ha nem teszem.
2017. aug. 22. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
A hátsó szándék látszata nélkül dicsérd meg, hogy mennyit fogyott, és milyen jól néz ki, és hogy csodálod, amiért letette a cigit! Persze ezt akkor kellett volna amikor meglátod.
2017. aug. 22. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Te mennyi idos v?! Eleg gyerekes vagy ami azt illeti. Nekem nem kellenel azokutan , h no letemre szerelmet vallok es visszautasitanak , majd 'Oo igy mar tetszel , jarhatunk' >< Megha miattad is valtozott meg..lenne bor a kepeden?!
2017. aug. 22. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell álszentkednoi, próbálkozz be nála nyugodtan.
2017. aug. 22. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképp csak annyit mondj meg neki, hogy a dohányzás miatt utasítottad még anno vissza, vagy, hogy nem voltál képes tullepni meg az exeden és nem akartad őt átvágni.
2017. aug. 22. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!