Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tovább, mit lépjek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, mit lépjek, vagy mit ne?

Figyelt kérdés

Túl vagyunk két randin egy csajjal, akit neten ismertem meg.

Az elsőre Ő hívott el, mert két műszakban dolgozik és nehéz időpontot találni, így spontán felvetette egyik este, hogy menjünk xy helyre, igyunk egy sört. Jol sikerült a randi nagyon vidam volt és pozitiv volt minden.

A masodikra én hívtam el ebédre, ugayncsak a rossz munkaidő beosztása miatt volt így, utána munkába ment sajna.

A másodikon is sokat dumáltunk, sokat nevetett élvezte a dolgot velem. Sokat elárult magárol, a családjárol is, a terveiről stb. egyszoval tök jo volt ez is.

Búcsúzáskor meg akartam csokolni, persze nem akartam nekiesni sem, így óvatos voltam, de latszott hogy Ő csak puszit adna, egy szajrapuszi mégis lett belőle, de hozzátette, hogy nincs ez egy kicsit még túl korán? ... de nem volt kínos a szitu, így is pozitivan valtunk el, utana meg üzent is.

Este programom volt, koncerten voltam, onnan küldtem neki par fotot, nagyon örült és érdeklődött milyen zene meg kikkel vagyok stb. Aztan elközöntem mert aludni ment, masnap reggel ugyanis a szüleit ment meglatogatni.

Szoval a koncert estélye óta nem volt semmi üzenetváltás vagy stb.

A számát már az első randi óta megadta, mondjuk még nem nagyon hívtuk egymát csak írtunk, de nem tudom mit kellene várnom, hogyan tovább?

Neki kellene keresni? Én keressem? Ha igen mikor? stb.

egyébként mindkét randin én fizettem, önként, nem állított meg, vagy mondta, hogy felezzünk, vagy Ö állja stb. ami most még ok, de késöbb már fura lenne nekem...

Szóval nem tudom mit várjak ettől a csajtol, lesz e ebből valami, vagy már nem, vagy csak még nem, vagy egyaltálán, mire szamátson az ember...

A csaj hoszon éves én 30 vagyok, plusz infóként..

Köszi a válaszokat!

2017. nov. 12. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyi aggondsz a penz miatt, legkozelebb legyen olyan randi, ahol senkinek nem kell fizetni.

Irta a lany, hogy a szuleihez megy, szerintem azert nem ir. Nyilvan a csaladjaval tolti minden idejet. Annyit kerdezhetnel tole, hogx mikor er haza, szivesen talalkoznal vele meg.

De semmikepp ne vessz el, nehogy azt higyje, hogy csak szexet akartal vele, mert neki hamar lett volna a csok, ezt mondta is. Elvaltatok, utana gondolj bele, hogy mit erezhet, ha ezek utan le se tojod.

2017. nov. 12. 14:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez még olyan fázis amikor neked kéne keresned. De egy pár nap kihagyás nem árt, aztán keresd. Kettő randi kontója még nem gáz, de a harmadikon már mindenképp illik a nőnek is felezni a számlát.

Ha nem így tesz, én soha többé nem keresném, mert az már nagyon egyoldalú kapcsolat felé megy el.

2017. nov. 12. 14:37
 3/12 A kérdező kommentje:

Nos, ne értse félre senki, pont hogy nekem nem gond a pénz, nagyon jó melom van és stabil anyagi hátterem, és szívesen hívok meg bárkit bármikor bármire, legyen az ital vagy ebéd vagy akármi.

Én a nőknél sosem azért várom el, hogy fizessenek, mert számítana a pénz, hanem azért, hogy lássam a gesztust, hogy nem csak kihasználják a lehetőséget, és csak a buxám miatt vannak ott velem a randin stb. szal lehet ha felejánja, hogy fizet, akkor sem engedem neki még.... ezzel a részével itt semmi gond nincs, csak komoly nők álltalában érzékenyek erre és először még hagyják, de utána már nem szívesen.....

Igen, szeretném keresni, igazábol már kerestem is volna, de jo lenne ha valami biztató jelet Ő is küldene, nem várok több tíz soros üzenetet, csak valami keveset.

Persze ha estig nem jelentkezik, én fogom keresni, de túl sok sem akarok lenni, azt sem akarom, hogy a kétségbeesett pasi képét lássa, meg azt sem, hogy azt higyje, hogy már nem is érdekel, csak mert nem volt csók meg egyéb más.... szóval keresem a középutat.. :)

Nehéz így randikat is tervezni, hogy teljesen véletlenszerűen dől el, hogy délelöttös vagy délutános, és ezt a fönöke a hétvégén közli, ugyancsak véletlenszerű napon és órában.

Pedig tényleg jól érezzük maginkat ha együtt vagyunk, ezért gondoltam, hogy lehet ebböl valami még.... :)

2017. nov. 12. 14:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettemn a kinek kellene keresni a másikat témát.. Bejöttök egymásnak hát írj neki te, ha ő nem ír. De persze ne kérd számon, hogy hogyhogy nem írd eddig, meg ha nem válaszol azonnal, ne kezdd el zaklatni, hogy hééj, most akkor nem is kedvelsz? Sok sikert!
2017. nov. 12. 14:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis babaparty.

Aki akarja, keresi a másikat.

Pénz és annak mozgása teljesen lényegtelen.

Randi helynek nagyon fura fizetős alapú dologra menni. Úgy látom te is tudod miről szól egy randi. Második alkalommal jó is volt, helyzet miatt. De ezen gondolkozni... Valamin erősen változtatnod kéne.

2017. nov. 12. 14:47
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

"teljesen véletlenszerűen dől el, hogy délelöttös vagy délutános, és ezt a fönöke a hétvégén közli, ugyancsak véletlenszerű napon és órában."

Mondjuk azért "érdekes" munkarend.

Nem akarok keverni, de nem lehet, hogy esetleg többen vagytok a képben? Mondjuk még együtt él az előzővel, és abból a kapcsolatból "nézeget ki", és keresi az újat?

2017. nov. 12. 14:47
 7/12 A kérdező kommentje:

Nos bármi lehet, senki nem lát bele a másik életébe. Az Ő szemszögéből én is lehetek aki kamuzik, valaki aki meg akarja csak fektetni, vagy valaki akinek családja van stb. stb. annyi minden derülhet ki és sz_rohat el egy ismerkedési fázisban.... sosincs garancia...

A munkahelyét illetően ha hazudott, akkor persze lehet bármi, de bármiről hazudhat bárki.

Ha tényleg ott dolgozik ahogy mondta, akkor semmi fura nincs a műszakbeosztásban mert ismerem a céget, és tényleg így megy náluk, sajnos...

Ahogy mondtam, a pénz nem érdekel, ha valakit kedvelek vagy fontos, akkor szívesen költök rá, és nem is várok viszonzást.

Ha csupán szexet keresnék, akkor nem is ezzel a lánnyal ismerkednék, arra vannak más típusú lányok.

Előfordul, hogy több lánnyal randizok párhuzamosan, nem tagadom, de most nem ez a helyet, most csak ez a lány van a képben.

Tudom, sosincs garancia az életben semmire, erre sincs, de azért jó érzés ha az ember látja, hogy jól alakul valami és nyilván várja a megerősítő jeleket... gondolom mindkét nem esetében így van.... ez egy "játék" az elején, még akkor is ha felnőttek vagyunk....

2017. nov. 12. 14:55
 8/12 anonim ***** válasza:

utolsó, szerintem nem kell a kérdezőt megijeszteni :)

van ilyen, a barátnőmnek is az utolsó pillanatban szólnak, és én is dolgoztam úgy, hogy derült égből felhívtak, hogy menjek be.

2017. nov. 12. 14:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem ijesztgetem, csak munkaügyes vagyok, szóval képben vagyok a munka törvénykönyvvel:)

Persze nyilván a munkavállaló kiszolgáltatott helyzetben van, és a munkáltató mindent megtehet, de ettől ez még k....ára nem szabályos.

2017. nov. 12. 16:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak írom, hogy nem Magyarországon lakunk, persze ettől még jogos a felvetés, hogy nem szabályos, és persze, hogy nem az, de neki munka kell, aki reklamál az meg gondolom pótolható, mint mindig...
2017. nov. 12. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!