Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, mit lépjek, vagy mit ne?
Túl vagyunk két randin egy csajjal, akit neten ismertem meg.
Az elsőre Ő hívott el, mert két műszakban dolgozik és nehéz időpontot találni, így spontán felvetette egyik este, hogy menjünk xy helyre, igyunk egy sört. Jol sikerült a randi nagyon vidam volt és pozitiv volt minden.
A masodikra én hívtam el ebédre, ugayncsak a rossz munkaidő beosztása miatt volt így, utána munkába ment sajna.
A másodikon is sokat dumáltunk, sokat nevetett élvezte a dolgot velem. Sokat elárult magárol, a családjárol is, a terveiről stb. egyszoval tök jo volt ez is.
Búcsúzáskor meg akartam csokolni, persze nem akartam nekiesni sem, így óvatos voltam, de latszott hogy Ő csak puszit adna, egy szajrapuszi mégis lett belőle, de hozzátette, hogy nincs ez egy kicsit még túl korán? ... de nem volt kínos a szitu, így is pozitivan valtunk el, utana meg üzent is.
Este programom volt, koncerten voltam, onnan küldtem neki par fotot, nagyon örült és érdeklődött milyen zene meg kikkel vagyok stb. Aztan elközöntem mert aludni ment, masnap reggel ugyanis a szüleit ment meglatogatni.
Szoval a koncert estélye óta nem volt semmi üzenetváltás vagy stb.
A számát már az első randi óta megadta, mondjuk még nem nagyon hívtuk egymát csak írtunk, de nem tudom mit kellene várnom, hogyan tovább?
Neki kellene keresni? Én keressem? Ha igen mikor? stb.
egyébként mindkét randin én fizettem, önként, nem állított meg, vagy mondta, hogy felezzünk, vagy Ö állja stb. ami most még ok, de késöbb már fura lenne nekem...
Szóval nem tudom mit várjak ettől a csajtol, lesz e ebből valami, vagy már nem, vagy csak még nem, vagy egyaltálán, mire szamátson az ember...
A csaj hoszon éves én 30 vagyok, plusz infóként..
Köszi a válaszokat!
Update:
Kerestem, kicsit cseteltünk, felvetettem köv. randit, de még semmi konkrétat, csak hogy a héten csináljuk, és örült meg szívesen eljön.
Majd kitalálok valamit (mint mindig), és meglátjuk hogy alakul tovább... ha nem felejtem el, akkor majd elmesélem itt is.
Köszi az eddigi válaszokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!