Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lépjek tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek tovább?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, újabban egész jóban vagyunk, már vagy 3 hete minden hétvégén együtt ülünk be a helyi klubba. Nagyon tetszik a csaj, és szeretnék összejönni vele, de nem tudom hogy hogyan "lépjek a következő szintre".

20/F

A csaj 17 éves...

2017. jan. 30. 01:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hazafelé fogd meg a kezét. Első lépésnek ennyi elég lesz. Így megint lesz este miről ábrándoznia, és hidd el, ezek az esti ábrándozások sokkal közelebb juttatnak téged a célhoz, mint bármilyen elhamarkodott lépés.
2017. jan. 31. 13:00
 2/7 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem nagyon szoktunk együtt hazamenni, mert pont ellentétes irányban lakunk a helytől... :/ igazából egyszer vittem még haza kocsival mikor nem ittunk, de akkor os szólt az utca végén hogy tegyem ki ott, mert nem akarja hogy a nagyanyja (aki velük lakik) lássa, hogy kocsival vitték haza... szóval azt se tudom pontosan hogy melyik házban lakik... :(
2017. jan. 31. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát kísérd haza, bameg!
2017. febr. 1. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy el kísérheted-e hazáig, beszélgessetek olyan témáról, ami mindkettőtöket érdekel. Ezt csináld 3 alkalommal. A 4. alkalomnál pedig fogd meg a kezét.
2017. febr. 1. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Mikor beszélgettek alakitsd úgy a témát hogy tudj bókóni neki, minél titokzatosabban, legyen min gondolkodjon utána.
2017. febr. 4. 18:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Beszéltem a csaj volt barátjával, azt mondta hogy lassan szeret haladni, nem az a tipikus mai átlag csaj, akit egy két randi után agyba lehet vinni, aminek igazán örülök! :) de így sem igazán tudom, hogy akkor hogyan is építsem fel ezt a kapcsolatot...
2017. febr. 6. 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Sokan azért nem vágnak bele egy építkezésbe, mert megrettennek a feladat nagyságától, összetettségétől, átláthatatlanságától. Pedig egy ház felépítése lépésekből, egymástól elhatárolható problémákból áll.

Az a te bajod, hogy az egészre koncentrálsz, nem az éppen aktuálissá vált lépésekre.

MOST az a dolgod, hogy hazakísérd. A többin ráérsz akkor tépelődni, amikor odakerülsz.

2017. febr. 7. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!