Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy pasi a kórházban, holnap az utolsó esély, hogy kapcsolatban lépjek vele. Mit csináljak, hogy elhivjon randira, vagy egyáltalán kideritsem, hogy tetszem e neki?
Minden nap mennem kell, mert allergia tesztem van, minden reggel osszetalalkozom a recepcional, ahol ő általában vagy telefonál, vagy a többi recepciossal beszélget. Látszólag reggelente van szabadideje. Vagy munkahelyen ilyesmire nem ér rá? Már egyszer megbámultam, azóta látom, emlékszik rám. Holnap utoljára kell mennem a teszt miatt és azt remélem megiszunk egy kávét.
Nem tudom amúgy mit csinál a kórházban, talán ápoló, vagy beteghordó, vagy asszisztens, de nem köpenyes.
Mi lenne, ha egyszerűen megkérdeznéd, hogy mináratban van ott.
Sok millió férfi teszi ezt nap mint nap, többségüket lekoptatják, de bele még senki sem halt
Te arra vársz, hogy ő lépjen, ő meg nem lép. Tudod mi lesz ebből? Semmi.
Hogy mit tudsz csinálni, hogy lépjen? Nem tudom. Mormolj varázsigét.
Ebből a helyzetből azért elég nehéz ismerkedésbe belevágni.
Semmit nem tudsz Róla, azt sem,hogy kapcsolatban áll-e,nyitott lenne-e az ismerkedésre.
Ha minden nap odajársz, esetleg keress olyan valakit aki ott dolgozik (pl. aki a tesztet végzi), és kérdezd meg Tőle,hogy ki is az a férfi. Mondd azt,hogy olyan ismerős, nem tudod hová tenni a gondolatodban :) Aztán ha megtudsz róla valamit még mindig ott a lehetőség,hogy dönts. Esetleg odaköszönsz Neki azzal,hogy másnap már nem találkoztok.. De minden ismeret nélkül én ebben az esetben nem kezdeményeznék. Tudj meg Róla valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!