Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy pasi a kórházban, holnap az utolsó esély, hogy kapcsolatban lépjek vele. Mit csináljak, hogy elhivjon randira, vagy egyáltalán kideritsem, hogy tetszem e neki?
Minden nap mennem kell, mert allergia tesztem van, minden reggel osszetalalkozom a recepcional, ahol ő általában vagy telefonál, vagy a többi recepciossal beszélget. Látszólag reggelente van szabadideje. Vagy munkahelyen ilyesmire nem ér rá? Már egyszer megbámultam, azóta látom, emlékszik rám. Holnap utoljára kell mennem a teszt miatt és azt remélem megiszunk egy kávét.
Nem tudom amúgy mit csinál a kórházban, talán ápoló, vagy beteghordó, vagy asszisztens, de nem köpenyes.
Azért nem kéne ennyire ekézni a kérdezőt, mint itt egy páran tettétek.
Családomban már kétszer volt olyan, hogy a nő kezdeményezett ily módon.
Az egyik szintén kórház, a csaj nővér volt, a pasi pedig idegen cégtől jött valami automatikát telepíteni. Csaj szólította meg a folyosón, azóta 10 éve házasok.
Barátom fia pedig kórházban volt röntgenen, karja törött, őt pedig a röntgen asszisztens kiscsaj hívta meg egy kávéra, 4 éve házasok, babájuk is van.
Mindkét esetben idegen volt a pasi, és simán lehetett volna foglalt, nem volt rájuk írva. Ilyen alapon ismerkedés előtt mindenki mindenkinek a senkije, ha úgy vesszük.
Röviden semmi nem szolitottam meg.
Ez egy kórház és nem diszkó. De ahogy látom ez olyan ciki egy pasi számára, hogy inkább meghalok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!