Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megtetszett egy pasi a kórházb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett egy pasi a kórházban, holnap az utolsó esély, hogy kapcsolatban lépjek vele. Mit csináljak, hogy elhivjon randira, vagy egyáltalán kideritsem, hogy tetszem e neki?

Figyelt kérdés

Minden nap mennem kell, mert allergia tesztem van, minden reggel osszetalalkozom a recepcional, ahol ő általában vagy telefonál, vagy a többi recepciossal beszélget. Látszólag reggelente van szabadideje. Vagy munkahelyen ilyesmire nem ér rá? Már egyszer megbámultam, azóta látom, emlékszik rám. Holnap utoljára kell mennem a teszt miatt és azt remélem megiszunk egy kávét.

Nem tudom amúgy mit csinál a kórházban, talán ápoló, vagy beteghordó, vagy asszisztens, de nem köpenyes.

2017. nov. 19. 08:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Azért nem kéne ennyire ekézni a kérdezőt, mint itt egy páran tettétek.

Családomban már kétszer volt olyan, hogy a nő kezdeményezett ily módon.

Az egyik szintén kórház, a csaj nővér volt, a pasi pedig idegen cégtől jött valami automatikát telepíteni. Csaj szólította meg a folyosón, azóta 10 éve házasok.

Barátom fia pedig kórházban volt röntgenen, karja törött, őt pedig a röntgen asszisztens kiscsaj hívta meg egy kávéra, 4 éve házasok, babájuk is van.

Mindkét esetben idegen volt a pasi, és simán lehetett volna foglalt, nem volt rájuk írva. Ilyen alapon ismerkedés előtt mindenki mindenkinek a senkije, ha úgy vesszük.

2017. nov. 19. 14:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül a női nyomulás még taszító.
2017. nov. 19. 15:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért érdekes a kérdező felé ez az egységes elítélés, mert máskor pedig simán elfogadottnak tekinti a többség, hogy a nő is kezdeményezhet.
2017. nov. 19. 16:48
 14/17 anonim ***** válasza:
13-as, de a nő NEM csinál SEMMIT, csak BÁMUL! Ez akkora gáz... az emberek 99%-a utálja, ha nézik, és tök jogosan.
2017. nov. 20. 13:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Várjuk a beszámolót!
2017. nov. 20. 14:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Hahó, kérdező, várjuk mi történt!
2017. nov. 21. 17:30
 17/17 A kérdező kommentje:

Röviden semmi nem szolitottam meg.

Ez egy kórház és nem diszkó. De ahogy látom ez olyan ciki egy pasi számára, hogy inkább meghalok egyedül.

2017. dec. 22. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!