Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne most tennem? (Többi lent)
16F
ő 15L
Egy éve bejöttem ennek a lánynak,ő kezdeményezett,de én nem kezeltem jól a helyzetet mert éretlen voltam.tehát csak keveset beszéltünk...és nem is találkoztunk többet azóta.
Ő ezalatt az 1 év alatt eléggé megváltozott külsőre.még szebb lett.
Én pedig érettebb lettem,sokkal.
Nemrég,még ezen a héten vettem a bátorságot hogy ráírjak de egy normális beszélgetést nem bírtam kicsikarni magamból.
Szóval másodszor égtem be nála.
Önpontozásra én kb.10/8ra értékelném a küslőmet(nem vagyok önimádó meg semmi ilyen)
Személyiségemet nem pontozom mivel abba bármelyik lány bele tud szeretni:udvarias vagyok,kedves,jó humorú,romantikus,sportos,jószívű,egyáltalán nem vagyok bunkó senkivel(csak ha nagyon kiváltják belőlem akkor tudok az lenni) stb.
De ez a lány nagyon gyönyörű.szóval óriási a választéka fiúkból.
Sok olyan fiú ismerőse van akit még én is megirigylek a külseje miatt,vagyis ilyen nagydumások,magabiztosak meg minden.
Végülis miért engem választana?!vele egymagas vagyok(170),bátortalan vagyok hozzá képest...
Megkérdeztem tőle askon hogy szerelmes e,azt írta: lehet (köztudott hogy ez a nőknél az igent jelenti állítólag)
És kiszedtem belőle hogy szokott találkozni azzal a sráccal.
Szerintetek mit kéne tennem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!