Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsuzsivivi111 kérdése:
Szerintetek mit kéne tennem, hogy ez sikerüljön? Hogy adjam még a tudtára vagy hogy tereljem a beszélgetést erre?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel gólyatábor óta nagyon jóba lettünk. ez a többieknek is szemet szúrt, ezért minket szívatnak már egy ideje. A minap elkezdtünk beszélni, hogy mi jön be általában, aztán rátereődött a téma a kapcsolatunk témájára, végül rákérdezett hogy akarok-e többet, ezzel nem akarja azt sugallani hogy ő nem akar,( de én itt kerülő választ adtam :D nem terítem ki egyből a lapjaimat) aztán írta hogy szeret meg kedvel, szeret velem lenni :) nekem is tetszik a srác, csak egy gond van, hogy osztálytársak vagyunk :/ 15L2014. okt. 11. 09:20
1/2 anonim válasza:
Ott volt egy esélyed,de utána ne hisztizz hogy elveszítetted.
15 éves vagy azt szoktam mondani hogy élj,de látom hogy összemelegettetek ez egy kivétel.Ha akarsz tőle valamit akkor ne hezitálj.
2/2 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Nu-9prbmD-A&feature=youtube_g.. ! Gondold át! 15 évesek vagytok!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!