Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjem Badoo-n a privát beszélgetést?
Ha először írsz rá, dicsérd a külsejét, bókolj kicsit, írdd le hogy miért figyeltél fel rá stb. stb. Mi nők szeretjük az ilyesmit... Aztán kérdezgesd, mivel foglalkozik, mit szeret szabadidejében csinálni, van-e háziállata, aztán majd alakul minden szépen.
Ja, és ne kérdezd meg az első levélben, hogy mi a kedvenc szexpóza, meg hogy van-e a szexben valami tabuja! :))
Általában fel szoktam magam találni, de mivel baromi kíváncsi vagyok csináltam egy kamu oldalt egy fullos csajnak
1 perc alatt írtak vagy 10en, és igazából eléggé elkeserítő volt
Legtöbben egy "sya mizu?"-t tudtak csak odahányni, kedvencem a "mi járatban itt?" volt:D (na vajon mi járatban..)
Leghatásosabb a Szia! Nagyon csinos vagy:) v. szép az arcod belépők voltak, ha ilyennel kezdesz emiatt biztosan nem utasítanak vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!