Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdjem Badoo-n a privát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjem Badoo-n a privát beszélgetést?

Figyelt kérdés
Ti hogy szoktátok?
2014. szept. 20. 20:53
 1/6 ElnökÚr ***** válasza:
19%
Halkan mert a szüleid már alszanak.
2014. szept. 20. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
hát először is írj be valamit, és utána küldd el :O nem erre számítottál mi?
2014. szept. 20. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdd nagy betűvel. Én úgy szoktam!
2014. szept. 20. 21:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Úgy látom, vannak akiknek nehéz a felfogásuk és nem tudják, mire való ez az oldal. Csak sajnálni tudom őket. Viszont akik normálisan tudnak válaszolni, azoknak a mondanivalóm a következő: Általában azon kívül, hogy "mi újság?", semmi nem jut az eszembe... pedig már 18 vagyok :/
2014. szept. 20. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha először írsz rá, dicsérd a külsejét, bókolj kicsit, írdd le hogy miért figyeltél fel rá stb. stb. Mi nők szeretjük az ilyesmit... Aztán kérdezgesd, mivel foglalkozik, mit szeret szabadidejében csinálni, van-e háziállata, aztán majd alakul minden szépen.

Ja, és ne kérdezd meg az első levélben, hogy mi a kedvenc szexpóza, meg hogy van-e a szexben valami tabuja! :))

2014. szept. 21. 04:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Általában fel szoktam magam találni, de mivel baromi kíváncsi vagyok csináltam egy kamu oldalt egy fullos csajnak

1 perc alatt írtak vagy 10en, és igazából eléggé elkeserítő volt

Legtöbben egy "sya mizu?"-t tudtak csak odahányni, kedvencem a "mi járatban itt?" volt:D (na vajon mi járatban..)

Leghatásosabb a Szia! Nagyon csinos vagy:) v. szép az arcod belépők voltak, ha ilyennel kezdesz emiatt biztosan nem utasítanak vissza

2015. ápr. 8. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!