Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, kinek volt már "egyéjszakás" kapcsolata társkeresőről (badoo, twoo és társaik)? Kinek, hogy történt?
Én csajokespasik.hu-ról szedtem össze egy pasit magamnak:D Mondjuk "picit" több volt mint egy egyéjszakás,de tény,hogy nem jutottunk el túl sokáig. Mivel az ország másik végében lakott,ezért kb 1 hónapig webkameráztunk,beszélgettünk(nem webcamszex,vagy ilyesmi). Aztán elkezdtük beszélni,hogy de jó lesz neki,mert náluk lesz egy tök jó fesztivál pár kedvenc bandámmal,megkérdezte,nem megyek-e el hozzá,elmehetnénk együtt. Hát elmentem. Jó sokszor:D Azon a hétvégén konkrétan csak akkor nem szexeltünk,amikor épp koncerten voltunk,vagy evés közben. Még a tusolás is szexbe "fulladt". Ah,emlékek... :D
Egy másik pasival meg tök jó barátok lettünk,már sok éve annak,hogy "összefutottunk" egy társkeresőn. Jó,nem ilyen jellegű kapcsolatra voltál kíváncsi,de nekem ez is sikerélmény:D
23L
Három lánnyal, ebből kettőt többször is, egy negyediket megrígattam meert belémzúgott és nagyon soknak tettem az álompasit, hogy aztán jól átrázzam őket.
Megérte-e? Nem.
A kérdésedben rögtön leírtál kettőt, de ott van még a csajok és pasik is.
Olyan volt, hogy egyértelmű utalásokat tett a csaj a szexre (pl. hogy menjek el hozzá filmet nézni...), de annyira még senki sem adta le, hogy első mondatával le akar vadászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!