Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, érzelmileg hogy érint titeket egy egyéjszakás?
"A nőknek nincsenek igazi érzelmei kedves kérdező, olyanok mint a bagzó macskák, csak ösztöneik vannak."
Ott a pont! Egyetértek! A nőknek csak a külsőségek(kocsi,ház) és persze a pénz kell, meg nyilván hogy a pasi jóképű legyen...
Nekem életem során 2 egyéjszakás kalandom volt. 24 éves koromig. Utána nem.
Az egyik az egyik legjobb barátommal akibe szerelmes voltam. A szex után tudatosodott bennem, hogy soha nem lesz köztünk ennél több, viszont utána még jobb lett a barátságunk mint előtte. És legalább jó volt a szex:)
Ezzel kapcsolatban csak jó emlékeim vannak, és jó visszagondolni arra a pár menetre. A férjemet leszámítva, csak vele volt jó a szex. Bár még vele sem orgazmusig.
A másik sráccal azért mentem bele, mert nagyon magányosnak éreztem magam. Hiányzott egy férfi ölelése, és azt hittem ez pár órára megoldás lehet. Nem jött be.
Pocsék volt, durva, nemtörődöm... nagyon rossz volt. Utána el is küldtem a pasit. Mert amúgy ő jött fel hozzám. Megbántam a dolgot. Még sírásig is fajult a dolog miután elment.
Hát ennyi.
Nem sokkal utána ismertem meg a férjemet, úgyhogy ezek után több 1 éjszakás nem is volt az életemben. De az utolsó eset után szerintem nem is mentem volna bele többe.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!