Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet emögött? Ti mire gondolnátok?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam, akivel jóban vagyunk, elég sok lánynak tetszik. Vicces, jófej, sok emberrel jóban van. Mostanában sokat beszélgettünk kicsit mélyebb témákról is, többször megdicsért,h jól nézek ki. Most azt írta nekem ,hogy komoly döntés előtt áll és a véleményemet szeretné kikérni, mert tudja, h bennem megbízhat és őszintén számíthat rám,majd hozzátette, h ez nem chat téma, de majd elmondja.2019. márc. 30. 13:32
1/3 anonim válasza:
Arra gondolnék, hogy barátnak tart és valami privát témában akarja kikérni a véleményem (másik csajjal kapcsolatban, családi gond stb.). Szóval, nem kombinálnék, hogy odavan értem.
2/3 anonim válasza:
"véleményemet szeretné kikérni, mert tudja, h bennem megbízhat és őszintén számíthat rám"
Mekkora egy manipulálós duma. Ki akarja kényszeriteni a lojalitásodat.
Következőleg pedig meg akar farkalni. Valszeg van neki valaki, s a komoly téma a megcsalás vagy keresztbe kavarás. Ezért nem chat téma, mert annak marad nyoma, ki tudod borÍtani a bilit ==> Valójában nem bízik benned.
(Elismerem, ha lenne valakim, én is hasonló módon es mértékben lennék óvatos)
Neked van valakid ?
30F egyedülálló
3/3 anonim válasza:
Kivancsi lennek mit akar mondani es megbeszelnem a talalkozo idopontjat. A tobbit meglatom utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!