Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Van egy lány, eddig látásból ismertük egymást, mostanában meg elkezdtünk dumálni. Elég sokat hülyülünk, gyakran megnevettetem, és a szex is felhozódott már párszor mint téma. El kellett mennem az ország egy távolabbi pontjába elintéznem egy kisebb dolgot, és elhívtam magammal, de visszautasított azzal a kifogással, hogy nagyon sok dolga lesz a szabadnapján, lakást össze kéne pakolni, meg a hűtőjét megcsináltatni. Tipikus lerázós duma. Viszont voltak olyan pillanatok korábban amik egyértelműen flörtnek tűntek. Pl kb 10 centire hajolt az arcomhoz, és mélyen a szemembe nézett hosszasan. Szerintetek próbálkozzak még, és próbáljam meg 1-2 hét múlva újra, vagy hagyjam a dolgot?
esetleg mostantól legyek közömbös vele? ha keres ezekután is, akkor nem lerázás volt, csak kérette magát, ha meg ő sem keres, akkor tényleg lekoptatott.
2019. márc. 21. 00:49
2/15 anonim válasza:
Próbálkozz
2019. márc. 21. 00:52
3/15 anonim válasza:
Miért gondolod túl? Az nem fordulhat elő, hogy tényleg nem ért rá? :) A leírtakból nem tűnik halott ügynek
2019. márc. 21. 00:56
4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. 2. válaszoló: kb 2 nappal előtte már megemlítettem neki hogy eljöhetne velem. akkor azt mondta talán. ma volt az utolsó munkanapja, holnap és pénteken szabadnapos lesz. az oda-vissza út kb 2 óra, meg még ott lettünk volna 1-2 órát, szóval az egész program kb 4 óra hossza. 2 teljes szabadnap alatt, nem tud 4 órát egy közös programra szánni? ennyire tuti nem elfoglalt. főleg hogy házimunkáról van szó, és nem valami halaszthatatlanul fontos dologról...
2019. márc. 21. 01:02
5/15 anonim válasza:
Az nem merült fel benned, hogy randizni hívd el, ne pedig az ország egy távolabbi pontjába ügyet intézni?
(Én például egy majdnem ismeretlen férfival, akit csak látásból ismerek, és épp csak írogattunk eddig egymásnak, akkor sem mennék el így, ha történetesen ráérnék, főleg nem úgy, hogy előbb felhozza a szex témát, minthogy egy randira képes lenne elhívni.)
2019. márc. 21. 01:08
6/15 anonim válasza:
épp nem viszketett neki, nem jókor kérdezted.
Vagy nem volt túl csábító a program számára, nem látott anyagi hasznot benne.
2019. márc. 21. 01:25
7/15 A kérdező kommentje:
3-as. Pont az a lényeg, hogy úgy töltsünk el együtt programot, hogy ne nézzen ki randinak. Igazából annyi lett volna a program, hogy leugrunk a régi lakcímemre megnézni, hogy jött-e valami levél, aztán megmutatom neki a várost meg a tengerpartot. Amúgy az ügyintézős része teljesen kamu, semmi dolgom nincs ott, csak vele akartam tölteni egy kis időt, és ez lett volna az ürügy. Ha randizni hívom azonnal be is bukom, mert az olyan elcsépelt, meg ezzel gyenge és elesett lennék a szemében, mert olyan mintha mindenáron próbálnék barátnőt találni, és még randira is elhívom...
2019. márc. 21. 01:31
8/15 A kérdező kommentje:
Esetleg legközelebb hívjam meg egy kávéra, vagy beülni valahová, úgy mint a kamaszkori randiaimon 10 éve? Lehet hogy ő ilyen régimódi?
2019. márc. 21. 01:35
9/15 anonim válasza:
"Ha randizni hívom azonnal be is bukom, mert az olyan elcsépelt, meg ezzel gyenge és elesett lennék a szemében, mert olyan mintha mindenáron próbálnék barátnőt találni, és még randira is elhívom..."
Azt hiszem, ez volt a legszánalmasabb dolog, amit valaha is olvastam.
2019. márc. 21. 06:09
10/15 anonim válasza:
8
Nem kell trollkodni vagy szándékosan értetlenkedni. A Huszon-, harmincas, negyvenes emberek többsége is úgy randizik, ahogy leírtad: Elmennek beszélgetni beülős helyekre, esetleg sétálni. Ennek semmi köze a kamaszkorhoz.
És persze ne mondd ki a randi szót, csak hogy "fussunk össze" vagy ilyesmi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!