Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondolnátok egy hóhér lányról?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés elméleti.Ugye nincs Magyarországon halálbüntetés.De ha lenne ilyen -vagy van ország,ahol van is - és lennének női hóhérok.Összejönnétek egy hóhérlánnyal?Ha amúgy jól nèzne ki.2018. nov. 29. 15:49
1/30 anonim válasza:
Nem hinném, hogy dolgom lenne az életben egy ilyen nővel. Egészen más értékrendet képviselek.
2/30 anonim válasza:
Jönne a hóhér. Tehát, ha hóhér lennék, esetleg :D. Amúgy nem hinném, hogy ez egy polyan szakma amit lehet győzni valamilyen lelki/pszichés torzulás nélkül, szóval inkább nem.
32/f
5/30 anonim válasza:
Régen, a középkorban egy hóhér nem jöhetett össze akárkivel, egy másik hóhér családból kellett párt választania, legalábbis ilyesmit olvastam.
6/30 A kérdező kommentje:
Az a középkor volt,ma nincs kasztrendszer
2018. nov. 29. 16:03
7/30 anonim válasza:
Tetszene, ahogy este hazajön, letámasztja a hatalmas kétkezes bárdot a sarokba...
8/30 anonim válasza:
Szerintem a pszichopaták végeznek ilyen munkát, akik nem éreznek semmit. Bár számomra még akkor is aggályos lenne az ilyen munka, ha nem lennének érzéseim, mert a józan ész egészen mást mondana.
9/30 anonim válasza:
Vagy az válna belőle. Ezért ódzkodnék tőle én is.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!