Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-20 körüli fiúk! Mit gondolnátok, ha rátok írna Facebookon/Instagramon egy lány? Illetve mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2018. dec. 21. 22:55
2/13 anonim válasza:
Bár én több vagyok, de 20 évesen is ezt válaszoltam volna: Beszélgetnék vele és a beszélgetés menetétől függene. Pl. ha unszimpatikus akkor nem sokáig beszélgetnék. Ha közepes szimpatikus akkor haver. Ha nagyon akkor komolyabban is beszélgetnénk.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem lenne furcsa hogy egy idegennel beszélgettek?
2018. dec. 21. 22:59
4/13 anonim válasza:
Nem használom az agyam, ha nem muszáj, szóval nem gondolnék semmire, megnézném aztán válaszolnék.
Persze vannak akiknek biztos valami intergalaktikus csillag együttállás jutna erről az eszébe.
5/13 Rockarc válasza:
Kerdezo, te eppen mit csinalsz itt? Csak nem idegenekkel beszelsz? Hatha sikerul ravezetni. :)
42F
6/13 anonim válasza:
"Nem lenne furcsa hogy egy idegennel beszélgettek?"
Egy férfinak ennél ijesztőbb dolgokkal is szembe kell néznie az életben, nyuszi.
7/13 anonim válasza:
Ha tetszene és egyedülálló lennék, visszaírnék. Meglátnánk, hova lyukadunk ki.
8/13 anonim válasza:
Úgy meg lepődnék, hogy kikapcsolnám a gépet kivinném az udvarra és felgyújtanám a ge©ibe 😂
9/13 anonim válasza:
Idősebb vagyok, de ha kapnék egy normális hangnemű érdeklődő levelet, akkor válaszolnék, a többi pedig majd csak alakulna valamerre. Ha arra vagy kíváncsi, hogy emiatt könnyen kaphatónak tartanék-e egy lányt, a válaszom egyértelműen nem. Az meg, hogy egy idegennel (idegen lánnyal) beszélgetek... Ennél ijesztőbb és furcsább dolog soha az életben ne történjen velem, ezek szerint azt is furcsának kellene tartanom, ha a boltban elkezd velem beszélgetni a pénztáros csaj?
10/13 anonim válasza:
Követ a nyakába és a folyóba vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!