Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bekövetett egy lány instagramon, likeoltam egy képét, majd visszalikeolt kettőt. Mire véljem ezt?
Figyelt kérdés
A kérdés nem vicc, volt hogy így próbáltatok valakit arra rávenni hogy közeledjen felétek? Nem ismerem a lányt, de van pár közös ismerősünk és ugyanott lakunk.2017. nov. 22. 21:05
1/22 anonim válasza:
ilyenekből még ne vonj le nagy következtetéseket. Én is szoktam mindenfélét likeolni de senki se tetszik úgy.
2/22 anonim válasza:
Ez egy valódi lájkpárbaj. Vedd fel a kesztyűt és lájkolj vissza hármat! Nehogy már a nyúl vigye a puskát... :D
3/22 anonim válasza:
nem te vagy az első, aki minden ilyen apró jelből arra következtet, hogy bejön a csajnak. Szerintem elég gáz ez a viselkedés... :D
4/22 anonim válasza:
Nem tudom, de én a helyedben vagy tiltanám vagy feljelenteném a rendőrségen zaklatásért.
5/22 anonim válasza:
Mibe vagytok ezzel a lájkkal jóember...
Lájkolt, tuti szerelmes belém
Lájkolt tuti tetszem neki
Lájkolta más képét tuti nem tetszem neki
Lájkolta más képét tuti megcsal a pasim/nőm
Ne erre alapozzatok már légyszi.
6/22 A kérdező kommentje:
Nem tudja hogy nézek ki, magamról egy képet sem raktam ki. Viszont valamiért érdekesnek találta a tartalmat amit néha megosztok, és nekem is szimpatikus az ő stílusa.
2017. nov. 22. 21:11
8/22 A kérdező kommentje:
Még így frissen, melegében kellene ráírjak.
2017. nov. 22. 21:15
9/22 anonim válasza:
Ha akar valamit tőled, majd megkeres valamilyen rendes formában. Elvégre felnőtt párkapcsolatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!