Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a fizetése kiábrándított?
29! Nem! Nem azert valasztotram, mert jol keres, hanem azert választottam, mert ez a tulajdonsaga IS megvan. Onmagaban eaz édes kevés lenne, hogy csak jol keres.
P.S: tudja! Egyet is ért vele. Ő meg nem venne el olyan lányt, aki mondjuk nem tud főzni pl. Amugy meg, az a Nő le van k....vazva amelyik ilyen kulsoseget, mint az egzisztencia, akkor rogton k....a. Ha egy ferfi nezi meg a no kulsejét, es amiatt utasitja el a Nőt, mert nem "bomba csaj" az persze teljesen rendben van..... Pedig ugyanaz a ketto.
Kedves Lili!
Ahhoz képest, hogy tanult vagy, a helyesírásod pocsék. Persze, minden relatív, kinek mi a tanultság.
Kedves Kérdező!
Nincs veled baj. A legtöbb nő így reagálna...
És valószínű, h a sráccal sincs túl nagy gond, ha ki akar vonulni a társadalomból. Kinek van kedve napi 8-12 órát hajtani a mókuskerékben? Modern rabszolgák vagyunk. Persze, akiknek sikerül kilépni ebből az őrült pénz utáni hajszából, kivételesek. Pl. papok, csavargók, koldusok, művészek, elme-roggyantak.
Nézd meg a Captain Fantastic c. filmet! Nem a valóság, csak film, de mint cél lebeghetne a szemünk előtt.
Mások az igényeitek. Nem ez lett volna az egyetlen, amiben különböztök. Ha te szeretnél nyaralni járni, ő még nem, az akkor is probléma, ha a pénz egyébként meglenne rá.
Másrészt a pénzről: van egy ismerősöm, aki alkalmi munkákkal bejárta a világot. Mindig abban az országban vállalt alkalmi munkát, amit éppen be akart járni. Hiába keresek sokkal többet mint ő, tized annyit sem láttam. Nagyon irigylem azt, akit ennyire nem érdekel a pénz. Én is mennék mindenfelé, de félek. Én függök a pénzről. Szükségem van arra a tudatra, hogy miután 150 elment a megtakarìtásaimra, 150 az albira ne kelljen számolgatni, hogy kijövök-e a hònap végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!