Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha a fizetése kiábrándított?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a fizetése kiábrándított?

Figyelt kérdés
A srác,akivel randizgatok csak 90.000-et keres egy hónapban. Részmunkaidőben dolgozik és neki ez így rendben van. Jó végzettsége van, mégse akar többet, mondván hogy nem költ feleslegesen és mindenen spórol. Még a szüleinél lakik 27 évesen is. Nem akartam vele tovább ismerkedni, mert ez nekem kiábrándító. Én eltartom magamat és külön élek. Szerinte emiatt anyagias vagyok. Én nem hiszem, olyan férfira van szükségem, aki ambíciózus és lehet rá számítani. Lehet velem van a baj, de egy ilyen emberre nem tudok férfiként tekinteni.

2019. jún. 5. 19:23
1 2 3 4
 31/36 Lili8989 ***** válasza:
0%

29! Nem! Nem azert valasztotram, mert jol keres, hanem azert választottam, mert ez a tulajdonsaga IS megvan. Onmagaban eaz édes kevés lenne, hogy csak jol keres.

P.S: tudja! Egyet is ért vele. Ő meg nem venne el olyan lányt, aki mondjuk nem tud főzni pl. Amugy meg, az a Nő le van k....vazva amelyik ilyen kulsoseget, mint az egzisztencia, akkor rogton k....a. Ha egy ferfi nezi meg a no kulsejét, es amiatt utasitja el a Nőt, mert nem "bomba csaj" az persze teljesen rendben van..... Pedig ugyanaz a ketto.

2019. jún. 6. 15:45
 32/36 Lili8989 ***** válasza:
0%
30.as. Dehogyis nézem le őket. Csak nem annyora őt fogják választani a Nők. ( Érthető okokból)
2019. jún. 6. 16:26
 33/36 anonim ***** válasza:
55%
Lili8989 leállíthatnád màr magad. Nevetséges vagy ezzel az okoskodásoddal :D Megértettük az állàspontod, nem kell oldalakon kertesztül taglalni mert unalmas.
2019. jún. 6. 18:17
 34/36 Mickbro ***** válasza:

Kedves Lili!

Ahhoz képest, hogy tanult vagy, a helyesírásod pocsék. Persze, minden relatív, kinek mi a tanultság.

2019. jún. 7. 07:41
 35/36 Mickbro ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nincs veled baj. A legtöbb nő így reagálna...

És valószínű, h a sráccal sincs túl nagy gond, ha ki akar vonulni a társadalomból. Kinek van kedve napi 8-12 órát hajtani a mókuskerékben? Modern rabszolgák vagyunk. Persze, akiknek sikerül kilépni ebből az őrült pénz utáni hajszából, kivételesek. Pl. papok, csavargók, koldusok, művészek, elme-roggyantak.

Nézd meg a Captain Fantastic c. filmet! Nem a valóság, csak film, de mint cél lebeghetne a szemünk előtt.

2019. jún. 7. 07:55
 36/36 anonim ***** válasza:

Mások az igényeitek. Nem ez lett volna az egyetlen, amiben különböztök. Ha te szeretnél nyaralni járni, ő még nem, az akkor is probléma, ha a pénz egyébként meglenne rá.

Másrészt a pénzről: van egy ismerősöm, aki alkalmi munkákkal bejárta a világot. Mindig abban az országban vállalt alkalmi munkát, amit éppen be akart járni. Hiába keresek sokkal többet mint ő, tized annyit sem láttam. Nagyon irigylem azt, akit ennyire nem érdekel a pénz. Én is mennék mindenfelé, de félek. Én függök a pénzről. Szükségem van arra a tudatra, hogy miután 150 elment a megtakarìtásaimra, 150 az albira ne kelljen számolgatni, hogy kijövök-e a hònap végén.

2019. jún. 8. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!