Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha a fizetése kiábrándított?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a fizetése kiábrándított?

Figyelt kérdés
A srác,akivel randizgatok csak 90.000-et keres egy hónapban. Részmunkaidőben dolgozik és neki ez így rendben van. Jó végzettsége van, mégse akar többet, mondván hogy nem költ feleslegesen és mindenen spórol. Még a szüleinél lakik 27 évesen is. Nem akartam vele tovább ismerkedni, mert ez nekem kiábrándító. Én eltartom magamat és külön élek. Szerinte emiatt anyagias vagyok. Én nem hiszem, olyan férfira van szükségem, aki ambíciózus és lehet rá számítani. Lehet velem van a baj, de egy ilyen emberre nem tudok férfiként tekinteni.

2019. jún. 5. 19:23
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
68%
Mit dolgozik a srác?
2019. jún. 5. 19:27
 2/36 anonim ***** válasza:
15%
Vajon mennyi a nem kiábrándító összeg? 500K? 750k? 1M?
2019. jún. 5. 19:29
 3/36 anonim ***** válasza:
52%

Alapvetően nincs veled baj, normális az, ha elvárunk egy minimális önállóságot és ambíciót a másiktól. Az viszont már más kérdés, hogy azt is felhánytorgatod, hogy otthon lakik.

Én ennek a többszörösét keresem, de ezidáig otthon laktam anyával, most is csak annyi változott, hogy már egyedül vagyok a nagy családi házban. De azt viszont biztosra tudom, ha emiatt nem akarna velem tovább ismerkedni egy lány akkor menjen isten hírével.. Én azt vallom, hogyha közel van a munkahely és van valakinek saját keresete és egyedül van akkor felesleges külön albérletet fent tartani.

2019. jún. 5. 19:32
 4/36 anonim ***** válasza:
71%
Engem is kiabranditott volna.
2019. jún. 5. 19:35
 5/36 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem a kérdést.Eldöntötted,hogy nem érdekel a fickó.Oké,te dolgod.Ha valaki azt fogja írni,hogy gáz,akkor meggondolod magad?(Egyébként,nem az.)A te életed,basszus!Nehogy már felhatalmazást kérj,hogyan csináld!
2019. jún. 5. 19:36
 6/36 anonim ***** válasza:
75%

"olyan férfira van szükségem, aki ambíciózus és lehet rá számítani." Az, hogy 90 ruppót keres, nem vall ambíciózus emberre, ebben egyetértek. De a 90 gurigából hogy jön le, hogy "nem lehet rá számítani"?

Akkor egy ápolóra sem lehet számítani, aki teljes állásban bérminimumot (130 rongy körül) keres? Vagy egy kezdő tanárra, aki 140 ropit visz haza? Hány lepedőtől lehet "valakire számítani"?

7/36 anonim ***** válasza:
53%

Mi a pénisz hegye...

Amennyiben a részmunkaidő azt jelenti, hogy heti 10-15 óra munkával keres ennyit, akkor még azt mondom oké.

Persze csak akkor, ha bármikor át tudna állni teljes járatra és haza tudná vinni azt a 200-240 ezret. (Ami nem a világ csúcsa, de az egy okés fizetés a hazai átlagot tekintve.)

Egyéb esetben nem tudom hogy akar életben maradni ebben a világban.

8/36 anonim ***** válasza:
83%

Nem találkoznak a céljaitok, jövőképetek, igényeitek.

Nem passzoltok. Bár ez bármilyen mércével kiábrándító.

2019. jún. 5. 19:38
 9/36 anonim ***** válasza:
11%

Az egy dolog h mit mondott

Spec en ha rakerdezz a no akkor egy sima atlag picivel alaii fizut nyogok be. Leven nem akarom h a csaj a love miatt "szeressen"

Mondjuk mar azert is kuka a no mert direktbe rakerdezz.

Ha csak megfektetni akarom akkor szep keres az osszeg csak h osszefollyon a szajaban a nyal...

Szoval a srac siman lehet h csak olyan not keres aki nem a fozetese alapjan akar vele lenni.

2019. jún. 5. 19:40
 10/36 anonim ***** válasza:
9%

Szánalmas vagy, hogy fizetés alapján választasz párt magadnak.

Jobb is ha megszabadul tőled. Sosem érdekelt egyik párom fizetése sem. A barátom is és én is átlagosan keresünk, mégsem vergődök, hogy nincs 500 ezres fizetése meg 10 milliós kocsija.

Nem tudsz rá férfiként tekinteni, és nem lehet rá számítani?? Mi van???

2019. jún. 5. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!