Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a fizetése kiábrándított?
10-es, és ti együtt éltek már? Kijöttök havi 180 ezerből ketten?
2019. jún. 5. 19:45
#10: Mert ez hogy jön ide? Nem gondolom hogy elszámolással tartozok idegen embereknek. A kérdésre válaszoltam. Nekem nincs bajom az életemmel ne haragudj.
2019. jún. 5. 19:47
ha találkoznék egy sráccal aki azt mondaná, hogy ő csak részmunkaidőben dolgozik, mert neki ez kényelmes és igaz, hogy mindenen spórol meg ilyenek, de akkor is megérni neki, mert nem kell annyit dolgozni és helyette otthon játszhat meg pihenhet, akkor az tényleg nagyon kiábrándító lenne
nem írtad pontosan miért is nem akar teljes állásban dolgozni, de ez jött le
ilyen esetben meg szerintem teljesen normális, hogy nem akarsz vele tovább ismerkedni, hiszen ilyen különböző felfogással amúgy se működne köztetek és akkor meg minek húzzátok egymás idejét
2019. jún. 5. 19:49
"Nem tudsz rá férfiként tekinteni, és nem lehet rá számítani?? Mi van???"
Hát kb. igen. SOkszorosát keresem ennek.
Igazad van kérdező. Miért részmunkaidőben dolgozik ereje teljében? Nincsenek céljai? Örökké anyucival akar lakni?
Nem te vagy anyagias, hanem ő lusta és céltalan.
2019. jún. 5. 20:00
#14: És rád azért lehet számítani mert a sokszorosát keresed ennek az összegnek? Értem.
2019. jún. 5. 20:02
Én megértem a kérdezőt.
Nekem kifejezetten taszító, ha valaki ennyire motiváció nélküli, és beéri azzal, hogy nem kell az utcán élnie (pláne, ha még így is anyuciék látják el).
Gyakran utazom (egyedül, családdal, barátokkal), ezzel is foglalkozom, de egy ilyen emberrel ez hogy jönne össze? Én nem fogom fizetni mindenét, csak azért, mert ő lemondott a lehetőségeiről.
2019. jún. 5. 20:10
Igazad van. Hasonló helyzetben voltam én is. Sok éve eltartottam magam albérletben, güriztem mint àllat a lakàsom önerejére. Megismertem valakit, 30 évesen minimàlbért keresett, rokonnal élet. Ez egy dolog, de mikor ràkérdeztem azt mondta, neki jó ez a munka (pedig sokra lett volna képes) mert itt nincs felelősség. Nem az volt a baj, hogy most ez a helyzet, hanem hogy vàltoztatni sem akar. Nő vagyok, kerestem én is minimàlbért kuli munkàval, de törekedtem a jobbra és lett is jobb sok év alatt. 1. Ilyennel hogy vàllalsz majd gyereket? Majd rohansz vissza 3 hónap utàn dolgozni? És igen, ha 30 körül vagy akkor kb 3 randi után kell elgondolkodni, hogy adott emberrel x éven belül, ha jól megy a kapcsolat lehet-e gyereket vállalni vagy nem,mert már nincs elcseszendö 3-5 éved, mint 22 évesen, hogy vagy felnö a feladathoz vagy nem... 2. Én úgy vagyok vele, amit én nőként leteszek az asztalra azt tegye le a férfi is. Nincs kedvem anyucit játszani egy óriásbébi mellett. Ergo ha én eltartom magam és törekedem a jobbra, tegyen ö is így. Nem úgy értem h én keresek x-et akkor ö nem kereshet kevesebbet, de hosszútávon, ha az akarat sincs meg benne a jobbra nem vagyok hajlandó arra gürizni, h eltartsak egy pasit normális életszinvonalon, sem számolgatni a 100ft-okat hó végén. Amúgy azóta eltelt 8 év. A pasi még "keresi önmagát". Nekem azóta saját lakásom van, családom, gyerekem. Ne vesztegesd az idöd, mert nincs.
2019. jún. 5. 20:35
Ki az a hulye aki 90ert dolgozik? :D hat enbiztos nem kellnek fel annyiert :D
2019. jún. 5. 20:51
A triplájáért sem kelnék fel, nemhogy 90 ezerért. (Igaz, én tanult vagyok)
Nem gondolom, hogy anyagias lennél. Baromi gáz, hogy csak ennyit keres, enn,i idősen. Vloban nem lehet számitani rá. Ha pontosabban akarok fogalmazni, "számolni" nem lehet vele. A jövőt illetően semmiképp. Elobb-utobb akartok makd gyereket, de ilyen fizetessel mégis hogyan?? Ha máshol nem is, de legkésőbb ott ki fog ütközni.
2019. jún. 5. 21:01
Nem tudom miért lett a 19-es lepontozva. Mégis hogy lehet olyan férfivel közös jövőt tervezni, aki még a minimálbért sem hajlandó megkeresni, mert lusta? Nem csak a gyerekvállaláskor, hanem már az összeköltözéskor kiütközik ez.
2019. jún. 5. 21:31
Kapcsolódó kérdések: