Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az nagy probléma, ha a lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy probléma, ha a lánynak magasabb a fizetése? Működhet így egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

2018. jún. 30. 00:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha a lánynsk nem baj és a fiú is túl tud ezen lépni, nem lesz kisebbrendűségi érzése, komplexusa, akkor működhet és lekulázandó, ki mit mond.
2018. jún. 30. 01:08
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
nagy problémaaa? Nemhogy örülnél, hogy több a pénzetek O.o
2018. jún. 30. 01:56
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem problema. Bar en tobbet keresek mint a felesegem de nem zavarna ha o keresne jobban, legalabb tobb penzunk lenne. Neki nagyobb eselye van zsiros allast talalni mert diplomaja van.
2018. jún. 30. 02:24
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Az a probléma,hogy egyáltalân felmerül ez,mint kérdés...
2018. jún. 30. 03:04
 5/13 Kkicsii ***** válasza:
93%

Szerintem ez egyáltalán nem probléma.

Mi fiatal pár vagyunk a vőlegényemmel és sajnos megesett, hogy volt, hogy csak nekem volt állásom.

Egyáltalán nem volt probléma, segítettem őt, míg nem talált munkát, de ha nekem nem lett volna, ő is ugyanezt teszi.

2018. jún. 30. 03:10
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Miert lenne problema? Bar fugg az aranyoktol is. Azert egy minimalberes ferfi es egy millat kereso no kapcsolatat nem tippelnem hosszutavunak.
2018. jún. 30. 03:18
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Nekem volt ilyen kapcsolatom, és remekül működött. Mondjuk én vagyonos családba születtem és eleve sokkal jobb körülmények között éltem akkor is, mint ő. Kétségtelenül magasabb volt a fizetése a lánynak, de ez hónapokig ki sem derült, mivel engem rohadtul nem érdekel, hogy ki mennyit keres, ez max a szegényeket érdekli. A szegények azt hiszik, hogy ha valaki 1 000 000 HUF-t keres havonta, akkor ő már egy nagyon gazdag ember, és szinte mintha észre se akarnák venni a vagyont, s annak fontosságát. Engem legalábbis max a másik a vagyona érdekel, a fizetése az teljesen lényegtelen részletkérdés. Aki nem érti miért egetrengető különbség ez az eléggé szegény lehet.. :-)
2018. jún. 30. 05:57
 8/13 Derwer ***** válasza:
81%

A konkrét pártól függ, hogy tudják-e kezelni, mert az alapvető társadalmi norma ennek az ellentetje. (Én momentán nagyon rosszul viselném. )

De ha ők tudják kezelni vagyis nem zavarja őket , akkor a más véleménye már nem számít.

30F

2018. jún. 30. 06:08
 9/13 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem szabadna, hogy probléma legyen.

Nálam eddig 4 kapcsolatomnál mind a 4 nő többet keresett mint én, és soha nem volt probléma.

2018. jún. 30. 08:23
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mert a lányt biztosan zavarja, vagy egy idő után zavarni fogja.
2018. jún. 30. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!