Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés egy lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés egy lánnyal?

Figyelt kérdés

1 évvel fiatalabb tőlem, Budapesten lakik Ő és a családja. Valójában a szomszédaink rokonának a lánya. Mi Baján lakunk, és eljöttek a Halfőző Fesztiválra gondolom egy kicsit kikapcsolódni. Elvileg mi már régen találkoztunk, szóval megnéztem egy pár képet róla Facebookon, de még úgyse nagyon ismertem fel. A városban sétáltam a szomszédokkal (mert baromi jóban vagyunk egymással) és édesanyámmal. Pont indultunk vissza már hazafelé, miközben megláttuk Őt a (nem sokkal idősebb) nővérével, és 2 sráccal mellettük. Rögtön felismertem, hogy igen Ő az! Eközben a szomszédaink beszélgettek egy kicsit velük. Én konkrétan teljes mértékben lefagytam, mert még életemben nem láttam ilyen gyönyörű lányt! A két fiút mellettük (kik ráadásul szintén testvérek) csak utólag vettem észre.

Láttam rajtuk, hogy csak a szomszédainkat ismerik fel, így hát bemutatkoztam nekik. Nem tudom, hogy kellett volna kezdenem, de szerintem pont rossz sorrendben, és illetlenül mutatkoztam be. Először Ő neki mutatkoztam be, utána nővérének, és végül a 2 srácnak. Itt szerintem az egyik gond a sok közül már az volt, hogy én nyújtottam a kezemet a lányoknak, bemutatkozás képpen.

(Az ilyen esetre légyszi, aki tud, írjon nekem egy tanácsot, hogy ezeket a hibáimat orvosolni tudjam!) Utána egy kicsit sikerült belerázódnom a szövegkörnyezetbe, és sikerült is egy-két szót hozzászólnom (ráadásul az elején egy kicsit dadogva). De az a legfőbb gondom, hogy Hozzá egy szót nem tudtam szólni. Nem tudom miért, egyszerűen nem számítottam rájuk és haboztam. Mindezek után elköszöntünk egymástól és mindenki ment a maga útjára. Út közben hazafelé megkérdezték a haveromtól és tőlem, hogy szép lányok, ugye? Én erre nem nagyon tudtam válaszolni, mert ekkor már el voltam keseredve. Sosem volt még egy barátnőm sem 17 évesen, és nem nagyon vagyok az a típus, aki szereti ide-oda "dobni" a lányokat. Egyszerűen félek bármilyen kapcsolatot is elkezdeni, mert nem éltem még sosem olyat át, hogy visszautasított volna bárki is. Vannak lány ismerőseim, jóban vagyunk, beszélgetünk stb. De hogy egy kapcsolatot hogyan is kezdjek el...

De itt lényegében azzal van a gond, hogy még azt sem tudom, miképpen tudnám megszólítani a lányt, aki nekem tetszik. Ötletem sincs. Olyanok is átfutnak néha a fejemben, ha még sikerülne is egy jót társalogni vele, akkor sem tudnám úgy személyesen tartani a kapcsolatot, a köztünk lévő távolság miatt. De mindegy is, ez csak egy bonyodalom lenne a sok közül ha még sikerülne is a dolog, de először valahogy bele kellene vágnom! Akik tapasztaltabbak ebben, azok eltudnának egy-két tanáccsal látni engem? Teljesen kezdő vagyok még a terepen. (Az ilyen kommenteket léCCi hanyagoljuk, hogy 'Menj át hozzá és teperd le!' mert kaptam már ilyeneket.) :)

2017. júl. 10. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Első komoly kapcsolatnak, ilyen távolságban gondolkodva nem érdemes vesződni vele. Sok a belefeccolt idő, pénz, ideg és nem biztos, hogy megéri, vagy visszahozza.

Szóval első tanács, Baján nézegess ill. környékén, ami nem távolság.

Második a lányok nem űrlények, nem kell tőlük félni, a felének még olyan szövege sincs mint neked. Nem kell egyből arra gondolni, hogyha valakivel megismerkedsz, hogy az komoly párkapcsolattá fog alakulni és csak azzá válhat. Lehet jó ismerősök lesztek, évente beszéltek kétszer, vagy csak suliban, vagy csak buliban. Egy ismerős lesz a száz közül és annyi.

A másodikból következik, hogy ha valakit megismersz, lehet csak hetekre rá kapsz tőle annyi pozitív impulzust, hogy eljátssz a gondolattal, hogy mi lenne, ha összejönnétek... amíg ez nincs meg kár görcsölni akármin is.

Harmadik, bemutatkozással sztm nem volt semmi baj, neki köszöntél először ő volt afontos, kinek mutatkoztál volna be először?! Jól van az, ebbe sztm nem volt semmi gáz.

Negyedik tanács kevesebb lelkizés, több tett, ha bejösz vkinek. akkor is vogyorogni fog rád, ha hülyeséget beszélsz, ha nem jössz be, nyomhatod a nagy csajozós dumát akkor is le fog szarni.

ötödik ha vki bejön nem kell neked mindig keresned, odamész beszéltek valamennyit, de aztán dolgod van, más ismerőssel találkozol, ha facen beszéltek is, és megy a kérdés-felelek nem kell nonstop vele foglalkozni. Kicsit be kell "etetni", felkelteni a figyelmét, érdeklődését, aztán mással foglalkozni mmint nem feltétlen más nővel, hanem más dolgod is legyen, ne csak ő az életben, hétköznap, a nyáron, vakációban vagy akár suli közben.

Szóval ezernyi tanácsot lehetne adni, de a lényeg, hogy nem kell görcsölni, poénkodj, jöjjön át, hogy nem vagy segghülye és hogy van elképzelésed a jövőről. Ha nézel ki vhogy, nem fogsz mellélőni a csajoknál sem.

2017. júl. 10. 16:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsot! Akkor egyenlőre csak ismerkedünk, beszélgetünk Facebookon. Kicsit szeretném jobban megismerni, de nem leszek az a túl rányomulós. Szimplán, mintha egy új baráttal beszélnék. :)
2017. júl. 10. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!