Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi koreai lánnyal?
Figyelt kérdés
Egyetemre jár egy koreai lány aki már több mint fél éve bejön nekem. Most, hogy itt a félév vége elkezdtem vele egyre többször beszélgetni végül lesz ami lesz elhívtam egy randira amire igent is mondott. És itt jönne a kérdés, hogy egyrészt hova kéne vinnem, hogyan kéne majd viselkednem? Már egy hete azon filózom, hogy vajon mennyivel vár el tőlem esetleg többet vagy mást abból kifolyólag, hogy én magyar vagyok ő meg nem. Sosem voltam még ilyen helyzetben, volt már több barátnőm is, de mind magyarok voltak és őszintén szólva eléggé be vagyok parázva a helyzettől mert nem tudom mire számítsak. Arra gondoltam, hogy kimegyünk a Margitszigetre ott van úgyis minden kisállatkert, park, fagyi, kaja, pia stb, de nem tudom... Szóval nem tudom, hogy a koreaiaknál egyáltalán, hogy működik ez az egész randi dolog és nem akarom elszúrni, esetleg akaratlanul is bármi olyat csinálni vagy mondani ami neki teszem azt megbotránkoztató vagy nem is tudom mert amúgy nagyon aranyos, közvetlen kis csaj. Bármilyen ötletet, tanácsot szívesen vennék. Köszi előre is.
Szerintem mondd ezt el neki, és egyből egy baromi jó téma a kutlúrális különbségek. Náluk mi a szokás a mindennapokban és nálunk mi?
Hogy milyen sztereotípiák vannak náluk a magyarokról és nálunk a koreaiakról? és mi a valóság?
Aztán játszatok egy kis leage of legendset, mert tuti, hogy challenger a csaj, ha koreai, ez alap :D Meg kérdezd meg, hogy nézte-e a tegnap előtti SKT vs G2 meccset, és hogy Peanut szerinte is csak makker vagy tényleg ekkora profi, plusz azt, hogy mi a véleménye Huni nagyzolásáról :) Tuti siker! :D
2017. máj. 18. 14:27
3/9 A kérdező kommentje:
Hát köszi #2 a kulturális különbségekről beszélni nem is rossz ötlet, lollal még soha életemben nem játszottam, a többit meg nem is nagyon értettem lol, de kösz a tippet :)
2017. máj. 18. 14:33
4/9 anonim válasza:
Nem tudok tanácsot adni, de irigyellek és hajrá.
Szerintem sokkal jobban fogsz vele járni mint a beképzelt Európai nőkkel...
Remélem boldogok lesztek.
2017. máj. 18. 15:22
5/9 anonim válasza:
A Lolos résszel csak vicceltem :D
Kb olyan állítás volt, mint hogy ha ő azt a tanácsot kapta volna, hogy kérdezzen a vízi labdáról téged, mert biztosan jó vagy benne, mert magyar vagy :D
A koreai SKT csapat vezeti a világbajnoki listákat Esportban évek óta. Ők Lolt játszanak, és erről írtam. De az csak vicc volt :) Nem tudom, hogy náluk ez mekkora népszerűséget kap. Hogy vajon akkorát mint nálunk a vizi labda (sikeresek benne, de az embereket nem érdekli igazán, nem figyelik) vagy akkorát mint a foci itthon. Mindenki figyeli, ha sikeresek, ha nem. Fene tudja.
Szóval a Lolos rész csak vicc volt. Szerintem légy vele őszinte, és mondd el nyugodtan a félelmeidet. Jó az elején megbeszélni az ilyet, a félre értés elkerülése végett. :)
2017. máj. 18. 15:40
6/9 anonim válasza:
Nem kell hozzá alkalmazkodni. Te vagy otthon, ő pedig vendég. Legyél jó házigazda csak ennyi.
30/f
2017. máj. 18. 15:49
7/9 anonim válasza:
Ne görcsölj rá így. Ne terheld azzal magad, hogy nem szabad elszúrni semmit. Mindketten értelmes emberek vagytok, tudnotok kell lazán kezelni a kulturális különbségeket. Tudom, hogy közhely, de viselkedj természetesen, légy nyitott, érdeklődő. A cél az, hogy jól érezzétek magatokat, miközben ismerkedtek, nem az, hogy valami képzeletbeli protokoll minden pontjának hiánytalanul megfelejetek.
2017. máj. 18. 16:01
8/9 anonim válasza:
Szerintem erre a részére pont ne stresszelj rá! Talán klisé, de szerelem szempontjából nem mindegy, milyen nemzetiségű? Én nem örülnék neki, ha egy más nemzetiségű srác éreztetné velem, hogy külföldi vagyok. Az első randi az ismerkedésről szól - bőven elég, ha nyitott vagy az ő életére, kultúrájára :)
2017. máj. 18. 21:19
9/9 anonim válasza:
Lehetnél határozottabb, ne legyen ennyire megfelelési kényszered...ő is ugyanolyan lány, mint bármelyik másik, nem kell úgy kezelni, mint egy hímestojást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!