Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szórakoznak Debrecenben az ázsiai diákok?
Láttam egy statisztikát, miszerint nem kevesen vannak. Látom őket az egyetem is, habár én pont egy olyan szakon vagyok, ahová egy külföldi se jár.
Még se látom őket sehol se a városban. Ellenben a többi külföldi diákkal.... :O
Én beszélem kicsit magyar nyelvet.
Japán vagyok, szeretem a magyar lányokat.
ma 23:05
föleg azután szereted miután a magyar bomba szedte szét Hiroshimát...
ma 23:07
már megbocsátottam Telleréknek :)
A kék osztriga nem melegbár??! Egyáltalán létezik ezzel a névvel ilyen Debrecenben?? O.o
Na most komolyan. Valaki nem tudja, merre találhatók?
A második válaszoló:
"Mit akarsz tőlük? Nem tudnak magyarul...csak akkor van esélyed, ha tudsz angolul. Amúgy se hinném, hogy más nemzetiségüvel összejönnének, pedig nekem is bejönnek, sokszor látom én is őket az egyetemen."
Én azt hittem a magyar világnyelv :O :O Jézusom, hogy élhettem ebben a tudatban!!? :O Köszönöm szépen, hogy tájékoztattál. Áh gondoltam én ezt, egy idegen országban, idegen emberek közt, a maroknyi létszámukkal biztos szóba nem állnak idegenekkel.Kizárt. :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!