Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom a páromra a fizetése miatt?
Külföldön dolgozik, hetente jön haza hozzánk, van egy közel két éves lányunk!
Én úgy tudtam 500ezret keres, ebből 50 ezer az albérlet, a maradékból tudunk gazdálkodni, például állni a benzint, a kinti villanyszámlát és internetet az ő étkezéseit na meg természetesen az itthoni kiadásokat! Hozzáteszem rengeteg felesleges kiadásai is vannak szóval most ez nagyon rosszul esett, mert megnéztem mennyi fizetést kapott és 620.000ft volt a kártyán! Magyarul több tízezret titkolt el, hozzá teszem van amikor azt mondta hogy 500ezer sincs meg tisztán! Nagyon csalódott vagyok most
Mert már így is te osztod be a pénzét.
32/f
Ja. Gondolom csak nekünk magyarázol, hogy mennyi felesleges dologra költi a pénzt, amit ő keres, ráadásul a családjától távol...
32/f
#1, #2: Házasok, gyerekkel. Közös kassza van. Nem kötelező családot alapítani, ha valaki nem akar.
Kérdező, nem lehet, hogy nem mindig ennyi? Csak most. túlóra, jutalom, akármi volt?
1. Megkérdezted már tőle hogy hogy több most a fizuja? (Ugyan is ha egyszer 500 egyszer aztán meg annyi sem akkor mozgó bére van tehát nem lehet mindig ugyan annyi)
2. Nem örülnöd kéne hogy több a pénz? Az is lehet hogy gyűjt valami magyobb meglepetésre. Pl nyaralás, költözés
3. Ahol én laktam ott 120-140 volt a fizu és abból kellet megélni nem 500 ból...kizártnak tartom hogy nem tudott félre rakni ilyen kereset melett... Tehát lehet hogy az egy pár hónap megtakarítása. (Nemhogy örűlnél hogy több pénzetek van)
#7. Attól, hogy családja van valakinek, még nem kell luxusigényeket sem támasztani. Azért vicces, hogy magától értetődő egyeseknek, hogy a hapsi dolgozza ki a belét és éljen 150k-ból külföldön, anyuci meg had habzsidőzsizzen 450-ből MAGYARORSZÀGON.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!