Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszom a páromra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom a páromra a fizetése miatt?

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozik, hetente jön haza hozzánk, van egy közel két éves lányunk!

Én úgy tudtam 500ezret keres, ebből 50 ezer az albérlet, a maradékból tudunk gazdálkodni, például állni a benzint, a kinti villanyszámlát és internetet az ő étkezéseit na meg természetesen az itthoni kiadásokat! Hozzáteszem rengeteg felesleges kiadásai is vannak szóval most ez nagyon rosszul esett, mert megnéztem mennyi fizetést kapott és 620.000ft volt a kártyán! Magyarul több tízezret titkolt el, hozzá teszem van amikor azt mondta hogy 500ezer sincs meg tisztán! Nagyon csalódott vagyok most

2019. máj. 31. 18:41
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Úgy látom nem érted a lényeget drága 32 éves férfi!!

Párom úgy megy ki minden vasárnap hogy egész heti élelem, és folyadék!! Magyarul semmire sem kell költenie és nem azt mondom ha nem óhajt meg mást enni ne egyen azt, de azért ha havi plusz 120 ezer forintot elver semmire úgy!! Hogy ráadásul közös cél érdekében ment ki hogy mihamarabb vehessünk itthon saját házat akkor én kicsit sokkallom!! Hozzáteszem a 450 ezer forintból vásárolunk neki, tankolunk fizetjük a villanyt a netet ami szükséges oda kint, javitatjuk az autóját, vesszük a ruhát, álljuk a hobbit. Gondolkodj..... Akkor semmi értelme kint dolgoznia mert azért ezek havi szinten sok kiadás!!

Képzeld nem habzsi dőzsizünk a gyerekkel, nem rendelek kaját, nem járok szépsegszalonba, nem járok szórakozni, szinte nem is veszek magamnak semmit.

És én is kapok gyedet mégsem verem el magunkra!!!

Ő azért ment ki hogy pénzt gyűjtsünk....

2019. máj. 31. 20:13
 12/43 anonim ***** válasza:
25%
te mennyivel szállsz be a közösbe? csak érdekel. tipikus házisárkány.
2019. máj. 31. 20:14
 13/43 anonim ***** válasza:
11%

Leszarom, pontozzatok le, de semmi közöd ahhoz, hogy mennyit keres. Hiába vagytok egy család.

200-250 ezerből vígan eléldegéltek.

Más is nevelte már fel a gyerekét még ennél kevesebből is sajnos, és ők nem hisztiznek mint te!

Megérdemelnéd ha ott hagyna, mert csak az elcseszett pénze miatt vagy vele.

2019. máj. 31. 20:15
 14/43 A kérdező kommentje:

Vígan eléldegélünk viszont a többletet azt elhelyezzük egy számlán!! Nem verjük el fillértől fillérig!!

Az hogy a pénze miatt lennék vele... 13 éve vagyunk együtt, és volt hogy segélyt kapott, vagy minimálbért, hozzáteszem azt sem akartam hogy kint dolgozzon, de biztos úgy van ahogy te mondod!!!!

2019. máj. 31. 20:22
 15/43 anonim ***** válasza:
4%

Akkor, ha nem akartad, hogy kimenjen dolgozni és úgy gyerek mellett elég volt a gyes+segély/minimálbér, akkor most mi is a probléma? Nem több pénz marad most, mint akkor?

32/f

2019. máj. 31. 20:30
 16/43 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem... Most 500 körül keres általában, és 450-et el is költ magára? Akkor minek van kint? 50- et ad oda neked? Hát, én kiröhögném, ha lenne bőr a képén ennyit adni a családi kasszába.😀
2019. máj. 31. 20:38
 17/43 anonim ***** válasza:
76%
Itt sokan hagynák éhen veszni a felesegüket és a gyereküket.Sok az a pénz,ha minden hónapban ennyivel kap többet,jogos,hogy szólsz érte.Próbáljátok megbeszélni,és neked is legyen olyan félretett pénzed,ami csak a tiéd.
2019. máj. 31. 20:50
 18/43 anonim ***** válasza:
4%
Te dolgozol vagy csak pampogsz? Egyébként, szerintem ha az egyik fél eltitkolja a másik elől, hogy pontosan mennyit keres, annak oka lehet. Például, hogy te nem tudsz bánni a pénzzel...
2019. máj. 31. 20:52
 19/43 anonim ***** válasza:
72%

Férfiként azt mondom, ma egy nő csak magának szüljön.

Ma már ritka az a férfi, akinek a család az első.

Haragudni lehet, de gyereket nem kellett volna szülnöd.

2019. máj. 31. 20:56
 20/43 anonim ***** válasza:
0%
Osztom a 19-es válaszát.
2019. máj. 31. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!