Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom a páromra a fizetése miatt?
Külföldön dolgozik, hetente jön haza hozzánk, van egy közel két éves lányunk!
Én úgy tudtam 500ezret keres, ebből 50 ezer az albérlet, a maradékból tudunk gazdálkodni, például állni a benzint, a kinti villanyszámlát és internetet az ő étkezéseit na meg természetesen az itthoni kiadásokat! Hozzáteszem rengeteg felesleges kiadásai is vannak szóval most ez nagyon rosszul esett, mert megnéztem mennyi fizetést kapott és 620.000ft volt a kártyán! Magyarul több tízezret titkolt el, hozzá teszem van amikor azt mondta hogy 500ezer sincs meg tisztán! Nagyon csalódott vagyok most
Hirtelen szüleim jutottak eszembe erről a történetről. Mindketten dolgoztak mindig, de sokáig apám keresett többet, 20 éve simán kapott 2-300k nettót, ami azért nem kevés pénz. Közös kártyára jött a fizu, anyám osztotta be a pénzt, ami sose sikerült, mindig elment a lóvé. Aztán apám beleunt, a fizetés ugyanúgy jött haza, mint addig, de elment maszekolni, és a pluszt, amit addig szintén hazaadott, elitta.
Itt egy kicsit más a helyzet, de ezt tényleg vele kéne megbeszélned. Nem mindegy, hogy 620 ezret kapott akkor, vagy annyi volt a kártyáján összesen. Arra viszont készülj fel, hogy ha nem közös számlátok van, akkor nem lesz boldog, amiért turkáltál a személyes dolgaiban. Gondolom, ezért futottál ide kiírni a kérdést, és nem hozzá megbeszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!