Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom a páromra a fizetése miatt?
Külföldön dolgozik, hetente jön haza hozzánk, van egy közel két éves lányunk!
Én úgy tudtam 500ezret keres, ebből 50 ezer az albérlet, a maradékból tudunk gazdálkodni, például állni a benzint, a kinti villanyszámlát és internetet az ő étkezéseit na meg természetesen az itthoni kiadásokat! Hozzáteszem rengeteg felesleges kiadásai is vannak szóval most ez nagyon rosszul esett, mert megnéztem mennyi fizetést kapott és 620.000ft volt a kártyán! Magyarul több tízezret titkolt el, hozzá teszem van amikor azt mondta hogy 500ezer sincs meg tisztán! Nagyon csalódott vagyok most
A férjnek kötelessége eltartani az asszonyt és a gyereket: jelenleg a férj az egyetlen pénzkereső, és 450 ezerből élnek 3an. Szóval szerintem ez pipa.
120 ezer nem kevés pénz, de nyugat Európában nem is sok, kb 15EUR minden kint töltött nap.
Mindenkinek lehetőleg saját tartaléka: feltéve, ha a felesége tud róla! Így értetted?
120 ezer különbözet sok, ezzel azért jelentősen lehetne növelni a megtakarítást a hosszú távú céljaitokra, legyen az egy ház, vagy a gyerek későbbi iskoláztatása.
Szerintem első körben ülj le a férjeddel, és kérdezz rá, hogy mi ez a többlet. Ha csak elfelejtett szólni, akkor nem lesz gond, ha viszont valami titkolnivalója van, azt is látni fogod.
Nekem a barátnőm sem tudja, hogy mennyit keresek, pedig együtt élünk. A megtakarításaimról fogalma sincs.
Egyébként május környékén elég sok helyen osztogatják ki. T-1 éves prémiumot
Sokan nem is a kérdésre válaszolnak.
Ez nekem is rosszul esne,főleg ha család vagyunk.Miért nem azt mindja,amit valóban keres.Kérdező,miért nem kérdezed meg őt?
Lehet csak az egyenlege volt annyi,de a fizu ugyanaz.Vagy spórolgat dugiba,esetleg pár tízezret azért titkolgat el,mert elkölti,csak nem akar róla beszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!