Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszom a páromra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom a páromra a fizetése miatt?

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozik, hetente jön haza hozzánk, van egy közel két éves lányunk!

Én úgy tudtam 500ezret keres, ebből 50 ezer az albérlet, a maradékból tudunk gazdálkodni, például állni a benzint, a kinti villanyszámlát és internetet az ő étkezéseit na meg természetesen az itthoni kiadásokat! Hozzáteszem rengeteg felesleges kiadásai is vannak szóval most ez nagyon rosszul esett, mert megnéztem mennyi fizetést kapott és 620.000ft volt a kártyán! Magyarul több tízezret titkolt el, hozzá teszem van amikor azt mondta hogy 500ezer sincs meg tisztán! Nagyon csalódott vagyok most

2019. máj. 31. 18:41
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%
#19 Ja, vagy megy a habzsi- dőzsi a haverokkal...
2019. máj. 31. 20:57
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

"620.000 Ft volt a kártyán". Nekem ebből nem egyértelmű, hogy most ez csak a munkabére, vagy a teljes egyenleg. Ezt úgy értem, hogy : Minden fizetés után lenullázzátok a kártyán lévő összeget? Az nem lehet, hogy a korábbi fizetésekből nem lett elköltve minden és azok miatt van rajta ennyi?

Most lehet hülyeséget kérdeztem, de nekem ez nem teljesen tiszta, hogy pontosan mit láttál.

2019. máj. 31. 20:59
 23/43 anonim ***** válasza:
19%
Valaki írta, hogy legyen saját pénze a feleségnek is... Hát persze, akár lehetne is, ha dolgozna.
2019. máj. 31. 21:02
 24/43 anonim ***** válasza:
75%
Gyeden van a gyerekkel.Minek rohanna vissza dolgozni,ha nem muszály.Nekem is leyz/van félretett pénzem,a páromnak is,csak ő nem olyan patkány,hogy zavarja vissza a nőt dolgozni,aki megszülte a gyerekét,ha nem muszály.Van aki gondoskodik az övéiről.
2019. máj. 31. 21:05
 25/43 anonim ***** válasza:
18%
Jah, aki kétszer leírja, hogy "muszáj", annak nem nagyon adok a véleményére. A gyerek meg két éves, nem két hónapos.
2019. máj. 31. 21:18
 26/43 anonim ***** válasza:
38%

A férjnek egyáltalán nem kötelessége eltartani a feleségét egyébként...A gyerek már mehetne bölcsibe nyugodtan, addig anyuka tudna részmunkaidőben dolgozni vagy akár home office-ban. Rengeteg ilyen lehetőség van. És nagyon sokan csinálják is. Nem ördögtől való dolog ez, bármennyire is annak akarják páran beállítani. Amúgy jópofa, hogy aki nem a kérdező pártján áll, mind le van pontozva..tipikusan csak megerősítésért jött ide a kérdező..

Egyébként nekem sem teljesen világos..amit ő megkeres azt mind elköltitek? Mert azt írtad 50 az albérlet 450ből gazdálkodtok, és te úgy tudtad 500at keres és azért mert ki, hogy saját otthonra előbb meglegyen a pénz. Akkor miért 450ből gazdálkodtok? Mert ha ennyi a keret, akkor ennyit lehet költeni, érted...miből tesztek félre? És az se fordulhat elő hogy az előző fizetéseiből maradt ott az a +120ezer? Mert ha nem, akkor ezekszerint mindig lenullázzátok vagy elköltitek a havi keresetét? Mert akkor megint csak nem értem hogy mi a lényege annak hogy kint van..

2019. máj. 31. 21:19
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi, de miért nem a férjeddel beszéled ezt meg? Miért állsz le idegenekkel vitázni a családi kapcsolatotokról?

Kívülállóként csak találgatni lehet, tehát vagy a férfinek vannak plusz kiadásai amit nem szeretne a nő tudtára adni.

Vagy azért titkolja a több pénzt, mert a nő költekezne tul ha tudná, hogy több a keret.

Vagy egyik sem.

Mi az, hogy 620 van a kártyán? minden alkalomkor nullára szívjátok a számlát? és kerek perec 500 nak kell lenni rajta fizetéskor?

Vagy eleve 620 volt az aktuális utalás?

Erre nem olyan nehéz rákérdezni, hogy "drágám, hogyhogy többet kerestél?"

Vagy esetleg titokban kutakodsz utána és nem mered megmondani, inkább forrongsz magadban..

2019. máj. 31. 21:44
 28/43 anonim ***** válasza:
40%

Ne haragudj, de én nőként is átlátom és teljesen megértem, hogy miért nem mondta el a párod, hogy több pénzt kap.

Tényleg én szégyellem magam az összes ilyen házisárkány pcsa helyett, akik azt is meg akarják mondani a párjuknak, hogy mire költheti a SAJÁT pénzét.

Ha elmondja, hogy több pénzt kap akkor elszeded tőle az összeset és elvered baromságokra amik neked fontosak, de a párodnak mondjuk baromira nem. Azt hiszed te mennyivel jobban átlátod azt, hogy hogy kell élni meg mire kéne költeni közben meg lófsz. Ne csodálkozz, hogy tartogatja a pénzt magának ha ekkora uralkodó hárpia vagy.

2019. máj. 31. 21:47
 29/43 anonim ***** válasza:
33%
Ha a férjeddel is olyan stílusban beszélsz, mint ahogy itt írsz, én már el sem vettelek volna.
2019. máj. 31. 22:09
 30/43 anonim ***** válasza:
48%
Nem mindenki akarja bölcsödébe adni a gyerekét.A férnek kötelessége ez idő alatt etartani őket,nem csak megcsinálni kell a gyereket.120 000Ft nem kevés,nem pár tízezer forintról volt szó.Amúgy ti is lepontozzátok azokat a válaszokat amivel nem értetek egyet.És nem házisárkány a kérdező,mert nem marad kussban.Ha házra gyüjtök minden pénzt félre rakok amire nincs szükségem,és megbeszéljük a pénzügyeinket.Félre rakott külön pénze lehetőleg mind a két félnek legyen,sose árt.
2019. máj. 31. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!