Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha a fizetése kiábrándított?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a fizetése kiábrándított?

Figyelt kérdés
A srác,akivel randizgatok csak 90.000-et keres egy hónapban. Részmunkaidőben dolgozik és neki ez így rendben van. Jó végzettsége van, mégse akar többet, mondván hogy nem költ feleslegesen és mindenen spórol. Még a szüleinél lakik 27 évesen is. Nem akartam vele tovább ismerkedni, mert ez nekem kiábrándító. Én eltartom magamat és külön élek. Szerinte emiatt anyagias vagyok. Én nem hiszem, olyan férfira van szükségem, aki ambíciózus és lehet rá számítani. Lehet velem van a baj, de egy ilyen emberre nem tudok férfiként tekinteni.

2019. jún. 5. 19:23
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
25%
A %okból ítélve a hasonló pancserek igencsak felülreprezentáltak itt...
2019. jún. 5. 21:48
 22/36 anonim ***** válasza:
66%

Itt engem nem is a fizu zavarna első sorban, hanem,hogy eleve többre nincs igénye, pedig a végzettsége is megvan hozzá, hogy legyen és kényelmes neki, ha az anyjáéknál lakik.

Csinál az ipse bármit is ezen a részmunka időn felül? Mert ha mondjuk még emellett egyetemre is jár, még hagyján, vagy ha szakmát tanul. De ha csak a farkát vakargatja, akkor lapát.

2019. jún. 5. 21:52
 23/36 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem jól teszi, túl sokan élnek a munkának. Ha ő otthon elvan a szüleinél és élvezi az extra szabadidejét az neked miért fáj?

Ahogy te is írtad, megvan a végzettsége, majd ha akar, akkor keres valami főállást.. A képességeivel nincs gond.

Ez az egész dolog csak téged minősít szerintem. Jobban is jár nélküled.

2019. jún. 5. 21:59
 24/36 anonim ***** válasza:
33%
Ez kb az a retardáltság, mint amikor Béla elköszön, mert rágósra sütötted a rántott húst. Ahogy te képes vagy (lennél) optimális alapanyagválasztással, szeletvastagsággal, klopfolás mértékével, lángerősséggel az edény aljához képest, első oldalt fedő alatt sütve egy igazi, fenomenális rántott húst teremteni életed bármely szakában, úgy kis barátod is képes lehet tanulni is és alkalmazkodni is. Ezt kellene kiismerni benne. Vagy dobj száz értelmes embert, míg eléd nem kerül a burzsuj, aki mindegy is, ha percenként alázgat, mert sokkal jobb fej a zsebe alapján... Te tudod!
2019. jún. 6. 00:44
 25/36 Lili8989 ***** válasza:
31%
B...meg, aki 90 ezret keres, azzal nemhogy nyaralni nem megyek el, de még egy moziba sem tudunk. 90 ezer mire elég, de komolyan? Lehet lepontozni, nyugodtan, de aki itt pasiként irogatja, hogy pénzéhes meg stb. attol kerdezem, hogy hogyan lehet egy ilyennel egyáltalán barmi jovot terveznei? Akár közeli jövőt is.
2019. jún. 6. 07:06
 26/36 Lili8989 ***** válasza:
22%
Folyt köv. Nincs ezzel baj. Ez a lusta hozzáállas is teljesen rendben van. Csam akkor nem kell hisztozni, hogy a Nő inkább másik férfit választ
2019. jún. 6. 07:19
 27/36 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom feltűnt-e, de végig a saját tervezgetésed hoztad fel indoknak. Abba bele sem gondoltál miért teheti azt a tag, amit tesz? Aki ilyen lazán él, annak van pénze, csak nem veri nagy dobra. Mivel a szüleinél elvan a 90 rugót simán zsebre teheti havonta. Nemhogy mozizni tud, de még prosizni is tudna belőle :D.
2019. jún. 6. 07:52
 28/36 Lili8989 ***** válasza:
35%
Igen, mélysegesen szégyenlem, hogy Nőként olyan FÉRFIRE vágyom, aki nem a szülein élősködik! Mint mondtam, nem gáz az ilyen, mindenki úgy él, ahogy akar! Csak akkor ne tessék sirankozni, hogy a jobb Nők nem őt valasszák. Nem mellesleg én elsődlegesen, utódlas szempontjábol valasztottam magam mellé olyan férfjet, apát, akinek megfelő az egzisztenciája, de nem tagadom, hogy szeretek így élni, kenyelmesen! Hogy nem kell nahyon neznem az árakat, hogy nem kell mindent fillérre kiszámolni, hogy ha a gyerekeim szeretnének elmenni táborba, ki tudjuk fizetni, hkgy el tudunk menni nyaralni, hogy a gyerekeim jarhatnak kettannyelvű iskolaba, ovodaba. En sem keresdk rosszul, de egyelőre a Nők maradnak otthon szülés utan, és ilyenkor a Nő keresete kiesik, márpedig ebben az időszkban a férfinek kell eltartani a családot. Na erre a 90 ezer forintnak a dupplája triplaja is kevés.
2019. jún. 6. 08:45
 29/36 anonim ***** válasza:
61%

"utódlas szempontjábol valasztottam magam mellé olyan férfjet, apát, akinek megfelő az egzisztenciája, de nem tagadom, hogy szeretek így élni, kenyelmesen!"

Ezzel semmi baj, már ha előtte tisztességesen megmondtad otthon, hogy "Béla, igazából az egzisztencia miatt megyek hozzád, mert szeretek kényelmesen élni!"

2019. jún. 6. 10:47
 30/36 anonim ***** válasza:
60%

Én 130-at keresek napi 6 hétköznapal. Plusz internetről kisajtolt jövedelem +30-40,000 ft.

Akik a jövedelem miatt lenézik a másikat, nem aggódnak amiatt, hogy egyszer valaki elveszi mind a pénzüket meg talán az életüket is mellé?

Tudjátok már hol a helyetek... Több a vesztenivalótok, a saját lakásotokkal/albérletekkel és az állásotoknak való kiszolgáltatottsággal.

2019. jún. 6. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!