Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, hogy Tinderen boldog-boldogtalan egyből találkozni akar?
Értem én, hogy rohanó világban élünk és valakinek sürgős a párkeresés.
De számomra annyira kiábrándító, hogy valakit 1-2 fotón látok, és 5 mondat után találkozni hív. Azt se tudom, ki fia borja, 5 mondatból azt sem szűröm le, hogy egyáltalán szimpatikus-e az illető.
Nekem online visszaírni nem megterhelő, de ez nem azt jelenti, hogy éjjel-nappal a telefonomat nyomkodnám.
Egy randira elkészülni,elmenni,időt áldozni,azt akárkire nem szeretnék,csak mert van 3 jó fényképe.
Nyilván nem hónapoknak kell eltelnie 1 talihoz, de miért nem lehet először a mai világban kicsit beszélgetni, mielőtt rárontunk valakire?
Én speciel szívesebben megyek úgy egy találkozóra, ha előtte már felcsigázott az illető személyisége, ha már várom, hogy írjon, ha van valami, ami "elindult".
Az, hogy valakivel szimpátiakört fussak olyan,mint egy állásinterjú. Plusz,aki írásban nem szimpi,akivel ott nem tudok kommunikálni gördülékenyen (ez nem a regényírásokat jelenti), azzal már találkozni sincs nagyon kedvem.
Nagyon sok pasi sótlan, felteszik a sablon hogy telt a napod kérdést, ha leírom, hogy mi volt, röviden, tömören, akkor se kérdez bele semmibe, míg én visszakérdezek és ő ír valami érdekeset, akkor belekérdezek, és próbálom vinni a beszélgetést, hogy ne ez a szokásos, régi chat.hu menjen, hogy neved,korod,honnan,hobby, stb..
És volt már igen, akivel találkoztam Tinderről úgy, hogy előtte ömlöttek az üzenetek, a témák, volt telefonbeszélgetés is előtte, és ezerszer jobban éreztem magam, mint úgy odamenni valakihez, hogy azon izguljak, hogy vajon lesz-e témánk, ha írásban nincs, vajon kidobott idő lesz-e, szimpatikus lesz-e.
Egyáltalán hol lehet a mai világban normálisan ismerkedni, ha a szórakozóhelyek is 20-on évesekkel vannak tele, az utcán úgysem szólitanak le, a munkahely felejtős.
Ez volt az utolsó "reményem", annyira egy versenynek tűnik,hogy gyorsan tali a match után, mert még van 10 lány, akivel irogatnak, ki lesz a befutó stb..
28L
Engem is idegesít, ha valaki azonnal találkozni akar, de...
Rájöttem, hogy főleg azoknál, akiknek 1-2 kép csak van fent, nincs semmi kiírva, hogy mit szeret, mit nem, stb. Én ilyenkor kérek még plusz képet, és beszélgetést, de őszintén szólva, akinek csak 1-2 képe van fent, azok után mindig mentek a levesbe, mert a többi fotó nem véletlenül nem került fel.
És megértem, h nincs kedved az időd pazarolni olyanokra, akikben nincs meg a potenciál, én is így vagyok vele. Jól megválogatom és szűrök.
A férfiak leírását, amit annyian rinyának tartanak, csakis megerősíteni tudom, férfi ismerőseim is hasonló tapasztalatokról számolnak be. De sajnos ilyen ez a Tinder. Én mindenképp a több, jó minőségű kép és legalább egy rövid leírás támogatója vagyok.
29/N
Az mr urat jelent.
Az asszony az ms, a férjezett asszony az mrs.
Hát 15-ös válaszoló. Neked sincs igazad szerintem. Lehet ezt innen vagy onnan magyarázni, de nem mindenki azt írja hogy mizu. Én biztos nem, és szerintem jó komonikációs képességem van, még csak nem is "színtelenül" írok.
És mégis passivak sokan, szóval, k nincs ez így. Sose fogjuk meg tudni a miért éppen-beli okát.
És én is a minél hamarabb találkozást preferálom , nem lyuk elméleted miatt. Csak mert nyilván azért állok párban mert van valami szimpátia, és szeretném megismerni. Azt pedig élőben lehet csak igazán. Ha beszélgetésbe kezdünk , szinte biztos hogy ott pár nap és kihűl, elhamvad az egész beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!