Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt 2015 decembereben egy lany aki mondjuk ugy bolondot csinalt belolem es megalazott. Na most csak azertisbol egy baratnojet beszuperlajkoltam tinderen es o meg vissza lajkolt. Irjak neki? Vagy csak szorakozni akar velem a baratnojevel?
Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 17:47
1/9 anonim válasza:
Én nem vagyok az a bosszús típus, inkább ignorálom az embereket, ez sokkal idegesítőbb. :D
3/9 A kérdező kommentje:
Bar lehet nem is tud rolam es tenyleg erdeklem :D bar olyan lanyoknal akinek a baratnoje az ilyen jocinak v locinak nevezett enekes?? egyenekert vannak oda mikozben engem csunyan lekoptatott.... szoval erted.. mondjuk teny ez a lany nem is annyira kihivo igy kulsore mint a fent emlitett baratno
2017. márc. 22. 17:54
4/9 A kérdező kommentje:
Mennyi?
2017. márc. 22. 17:54
5/9 Szergej55 válasza:
Ember, te még mindig egy másfél éves sérelemnél vagy lemaradva?
6/9 anonim válasza:
A tinderen szar se fog történni :D Mindegy mit írsz és az is, hogy kinek, mikor, mennyit...stb
Valószínűleg az a lány is azért van fent, hogy üzeneteket kapjon, és növelje az önbizalmát. "Köszi, hogy írtál, szia" Ezt kéne válaszolniuk, de nem fognak, mert annyira sem tisztelnek meg.
7/9 anonim válasza:
Hűha! Na most mi lesz?!?
Több mint egy év után ez qrva nagy bosszú!
Kemény vagy fiam, mint a vídia! :-DDD
8/9 A kérdező kommentje:
Ennél csak az a gázabb hogy a másik barátnője aki nem volt szép ő ajánlotta be nekem.. közben kiderült hogy a nem túl szép barátnője kivolt éhezve de áá nem volt hozzá bátorságom :D
2017. márc. 22. 23:52
9/9 anonim válasza:
Vágod hogy el telt KETTŐ ÉV????? Tinderen? Húúú! Micsoda problémákkal küzdenek egyesek! De igen írj neki! Had ejtsen pofára mégegyszer és akkor lesz témád 2023ig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!