Szabó Viktor 55 kérdése:
2016-ban egy Gamer Pc-t 180. 000-210. 000 Ft között ami elviszi akár a 2017-2018 as játékokat is? Például a jelenlegi:Gta5, Overwatch, Rocket League, NFS 2015 stb. Valaki linkelni vagy esetleg le írni hogy milyen dolgok kellenek egy ilyen géphez
Figyelt kérdés
2016. jún. 18. 21:09
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Nem vennék rá mérget. Egy 180-200 ezres gépen még a mai játékok sem kompromisszummentesek 1080p-ben, 2 év múlva az fejlesztések nélkül, az már nagyon kemény.
3/4 anonim válasza:
#1 Én nem venném azt a tápot.
Inkább Be Quiet System/Pure Power, XFX TS, Super Flower Amazon, Seasonic S12II, Fractal Design Integra. 400-450 watt bőven elég, minek ide 650? Ráadásul ahová tényleg kéne ekkora teljesítmény, oda az általad ajánlott táp minősége lenne egyszerűen kevés.
VGA-t most nem vennék, érdemes kivárni az új RX kártyákat.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem a gép amit veszek nem most lesz még majd körübelűl 3-4 hónap van még bíztos de köszönöm a válaszaitokat és hogy rá szántátok az időtőket :) örömmel tölt fel csak tényleg nem nagyon értek a gépekhez de a jelenleginél akarok jobbat
2016. jún. 19. 02:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!