Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak engem idegesít, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, hogy Tinderen boldog-boldogtalan egyből találkozni akar?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy rohanó világban élünk és valakinek sürgős a párkeresés.

De számomra annyira kiábrándító, hogy valakit 1-2 fotón látok, és 5 mondat után találkozni hív. Azt se tudom, ki fia borja, 5 mondatból azt sem szűröm le, hogy egyáltalán szimpatikus-e az illető.

Nekem online visszaírni nem megterhelő, de ez nem azt jelenti, hogy éjjel-nappal a telefonomat nyomkodnám.

Egy randira elkészülni,elmenni,időt áldozni,azt akárkire nem szeretnék,csak mert van 3 jó fényképe.

Nyilván nem hónapoknak kell eltelnie 1 talihoz, de miért nem lehet először a mai világban kicsit beszélgetni, mielőtt rárontunk valakire?

Én speciel szívesebben megyek úgy egy találkozóra, ha előtte már felcsigázott az illető személyisége, ha már várom, hogy írjon, ha van valami, ami "elindult".

Az, hogy valakivel szimpátiakört fussak olyan,mint egy állásinterjú. Plusz,aki írásban nem szimpi,akivel ott nem tudok kommunikálni gördülékenyen (ez nem a regényírásokat jelenti), azzal már találkozni sincs nagyon kedvem.

Nagyon sok pasi sótlan, felteszik a sablon hogy telt a napod kérdést, ha leírom, hogy mi volt, röviden, tömören, akkor se kérdez bele semmibe, míg én visszakérdezek és ő ír valami érdekeset, akkor belekérdezek, és próbálom vinni a beszélgetést, hogy ne ez a szokásos, régi chat.hu menjen, hogy neved,korod,honnan,hobby, stb..

És volt már igen, akivel találkoztam Tinderről úgy, hogy előtte ömlöttek az üzenetek, a témák, volt telefonbeszélgetés is előtte, és ezerszer jobban éreztem magam, mint úgy odamenni valakihez, hogy azon izguljak, hogy vajon lesz-e témánk, ha írásban nincs, vajon kidobott idő lesz-e, szimpatikus lesz-e.

Egyáltalán hol lehet a mai világban normálisan ismerkedni, ha a szórakozóhelyek is 20-on évesekkel vannak tele, az utcán úgysem szólitanak le, a munkahely felejtős.

Ez volt az utolsó "reményem", annyira egy versenynek tűnik,hogy gyorsan tali a match után, mert még van 10 lány, akivel irogatnak, ki lesz a befutó stb..

28L

2019. máj. 28. 23:47
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
92%

Az hadd legyen az én bajom. ;)

Bár az itt kapott üzenetekből indulok ki, nem vagyok rászorulva a netes ismerkedésre.

2019. máj. 29. 14:01
 32/50 anonim ***** válasza:
Az meg nem az én bajom hála isten, hogy kik találnak meg...
2019. máj. 29. 14:02
 33/50 anonim ***** válasza:
18%
Egyébként a nők 90%-a olyan mint a 27-es, ezért is van az h 1-2 ürítésre jó lesz, de ez függ az aktuális kinézetétől, s mehet a levesbe. Nincs értelme beszélgetni, társalogni, vagy egyáltalán jövőt építeni vele, mert csak az én én én én én ... jajj de céép vagyok, mindenki engem akar. Örüljünk? Tapsoljunk? Köszi, inkább köpök 1et az én én én felfogásra, aztán szórakozz akivel akarsz, én ebből nem kérek :) A tinder azért megtanítja a főleg a férfiakat, milyenek is a nők, h saját maguk illetve az önző kicsinyes énjükön kívül abszolút nem érdekli semmi őket. Most, hogy már lesem nézik az ilyet, még büszkék is rá. Nekem jó lesz az a maradék, többségiben vidéki választék, amelyik még az önző nekem jár gondolkodáson kívül túl tud lépni. Mert van ilyen is! De nagyon nagyon kevés..
2019. máj. 29. 14:17
 34/50 anonim ***** válasza:
48%
Ezt a 400lájkból 200as mondatot nem igazán értem. Minden esetre én már elengedtem ezt a tinder témát maradok a személyesnél és sok férfitársamat is erre bíztatok ugyanis az,hogy 9éves edzőtermi múltal, igényes ruhákkal 186cm magassággal nem sokan húznak jobbra egy 2milliós városban kicsit vicces.(mert ugye itt a külső számít,azt meg nem fogom kiírni milyen személyiségem van, milyen autóm és,hogy hol van lakásom. bár az utolsó kettő is rettentő fontos manapság)
2019. máj. 29. 14:21
 35/50 anonim ***** válasza:
22%
400likeból 200 dagadt mint az állat, csak nem akartam ezt leírni így :) Ha kiírod a homlokodra, hogy 2M fizu, vidéki új ház, vagy lakás a belvárosban, jó mód, jó autó, stb.. Erre jönnek majd, hogy te kérkedsz. Tehát semmi sem lesz jó :) Marad a szex, mivel így se jó, úgy se, semmi sem jó, tehát többre úgy sem használhatók.
2019. máj. 29. 14:26
 36/50 anonim ***** válasza:
58%

33# Sok sikert! :)

34# Személyiség? Érdeklődés? Álmok? Célok?

2019. máj. 29. 14:27
 37/50 anonim ***** válasza:
36os. Ezek mind szép és jó dolgok ha válaszolnak órákat tudok ezekről mesélni és érdeklődni a másik felől,hogy neki mik a céljai,érdeklődési köre, álmai csak hát ugye ahhoz vissza kéne írni /jobbra húzni 🙂Az biztos,hogy élőben eddig sokkal intelligensebb és csinosabb lányokat ismertem meg mint tinderen pedig biztos vagyok benne,hogy ott is akadnának.
2019. máj. 29. 14:36
 38/50 anonim ***** válasza:
71%
Egyébként az a különbség köztem és a női felhasználók között,hogy én azt nézem mi a pozitív benne és ha átlagosan néz ki, nincsenek durva szélsőségei már nyerő lehet. Mit néztek ti lányok? Szerintem a legkisebb külső vagy belső hiba és lapátra teszitek. Nem baj ez ilyen a mai világ,fogyasztói társadalom ami kicsit is nem tetszik dobjuk el,lesz másik. És igen a vidéki lányok valóban sokkal normálisabbak én is ezt tapasztaltam ott még nincs ez a sok nagypofájú retek.
2019. máj. 29. 14:52
 39/50 anonim ***** válasza:
26%
Azert eleg dobbenetes, hogy mennyi no valaszolo keptelen felfogni egyszeru szovegeket es mennyire tok mas dolgot beszelnek bele abba, amit a ferfi valaszolok irnak...
2019. máj. 29. 15:28
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Aki egy olyan egyszerű szót, mint a "chat", úgy ír le, hogy chet... na annak én sem írnék vissza.
2019. máj. 29. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!