Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak engem idegesít, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, hogy Tinderen boldog-boldogtalan egyből találkozni akar?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy rohanó világban élünk és valakinek sürgős a párkeresés.

De számomra annyira kiábrándító, hogy valakit 1-2 fotón látok, és 5 mondat után találkozni hív. Azt se tudom, ki fia borja, 5 mondatból azt sem szűröm le, hogy egyáltalán szimpatikus-e az illető.

Nekem online visszaírni nem megterhelő, de ez nem azt jelenti, hogy éjjel-nappal a telefonomat nyomkodnám.

Egy randira elkészülni,elmenni,időt áldozni,azt akárkire nem szeretnék,csak mert van 3 jó fényképe.

Nyilván nem hónapoknak kell eltelnie 1 talihoz, de miért nem lehet először a mai világban kicsit beszélgetni, mielőtt rárontunk valakire?

Én speciel szívesebben megyek úgy egy találkozóra, ha előtte már felcsigázott az illető személyisége, ha már várom, hogy írjon, ha van valami, ami "elindult".

Az, hogy valakivel szimpátiakört fussak olyan,mint egy állásinterjú. Plusz,aki írásban nem szimpi,akivel ott nem tudok kommunikálni gördülékenyen (ez nem a regényírásokat jelenti), azzal már találkozni sincs nagyon kedvem.

Nagyon sok pasi sótlan, felteszik a sablon hogy telt a napod kérdést, ha leírom, hogy mi volt, röviden, tömören, akkor se kérdez bele semmibe, míg én visszakérdezek és ő ír valami érdekeset, akkor belekérdezek, és próbálom vinni a beszélgetést, hogy ne ez a szokásos, régi chat.hu menjen, hogy neved,korod,honnan,hobby, stb..

És volt már igen, akivel találkoztam Tinderről úgy, hogy előtte ömlöttek az üzenetek, a témák, volt telefonbeszélgetés is előtte, és ezerszer jobban éreztem magam, mint úgy odamenni valakihez, hogy azon izguljak, hogy vajon lesz-e témánk, ha írásban nincs, vajon kidobott idő lesz-e, szimpatikus lesz-e.

Egyáltalán hol lehet a mai világban normálisan ismerkedni, ha a szórakozóhelyek is 20-on évesekkel vannak tele, az utcán úgysem szólitanak le, a munkahely felejtős.

Ez volt az utolsó "reményem", annyira egy versenynek tűnik,hogy gyorsan tali a match után, mert még van 10 lány, akivel irogatnak, ki lesz a befutó stb..

28L

2019. máj. 28. 23:47
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek ugyanazt írod. XD
2019. máj. 29. 13:19
 22/50 anonim ***** válasza:
52%
Nem,nem normális 5mondat után randira hívni valakit én pl.1-2napot szeretek beszélgetni mielőtt elhívok valakit.A hogy telt a napod kérdés akkor szokott előjönni amikor nincs semmi érdekes a képekben, pl. 2kép a tükör elött. Ha már válaszol és leírja,hogy dolgozott onnan már lehet indítani és viccelődni érdeklődni stb...Ja és tinderen lehetne normálisan ismerkedni ha nem lennétek nagyon válogatósak. Nekem normális ,igényes képeim vannak (az is vagyok) ,látszik rajtam ingben is ,hogy sportolok és nem lóg a bél mégsincs párom ott mostanában és nem csak én panaszkodom erről hanem baráti körben rengetegen aki próbálta. Régebben valamiért jobban működött,volt is onnan egy 3éves kapcsolatom. 25/f
2019. máj. 29. 13:22
 23/50 anonim ***** válasza:
52%
persze, hogy ugyanazt írom... egy idő után belefáradsz, hogy kedveskedsz nekik... minek? 100ból 90 nem ír vissza. így meg lényegre törő, beszélgetni akar, vagy személyesen találkozni. ennyi, mit kerteljek...
2019. máj. 29. 13:27
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

NEM! Amíg tindereztem, iszonyúan irritált pont ez amit te is leírsz, hogy kettő mondat után már találkozni akarnak, nagyon alaptalannak és idegesítőnek tartottam, főleg, amikor nem értették, mi a problémám ezzel. Nekem most jó fél évig ment a tinderezés-ismerkedés-randizgatás, rengeteg kiábrándító próbálkozással, de úgy 2 hónapja összeakadtam valakivel, akivel kezdettől megvolt a szimpátia, hamar felvetődött a találkozó, és 1-2óra gördülékeny beszélgetés után már adta magát a dolog, hogy másnap randizunk, azóta együtt is vagyunk. Szóval egyrészt igaz, amit írsz, másrészt ki kell tartani, és halászgatni a sok "selejt' ismerkedés közül a klasszat, amilyet keresel. Én fél évig csináltam rendíthetetlenül, lett is eredménye. :)

26n

2019. máj. 29. 13:39
 25/50 anonim ***** válasza:

22: De szeretem, mikor olyanért vagyunk mi nők támadva, amiről nem tehetünk.

Azért, hogy neked és a többieknek jó legyen erőltessünk magunkra olyanokat, akik nem tetszenek/nem szimpik?

Vagy hogy gondoltad?

Te talán jobbra húzol olyat, aki nem jön be???

2019. máj. 29. 13:41
 26/50 anonim ***** válasza:
56%
25ös,22es vagyok. Igen én behúzom jobbra azt is aki nem teljesen az esetem és beszélgetek vele mert az a tapasztalatom,hogy nem kell 10/10esnek lenni ahhoz,hogy jól érezzem magam valakivel egy kapcsolatban,fontosabbak a belső értékek(nyilván egy átlagos csinos ápolt kinézet elengedhetetlen).Egyébként érdekes,egy tanulmány szerint a nők tinderen a férfiak top20%-ára hajt míg a férfiaknak maradék 80%-ának a nők alsó 20%-ához van szerencséje. Egyébként iskola példa erre lánytestvérem aki kicsit duci kicsit szétszórt szóval nem egy top nő mégis vagy ezer párja van tinderen úgy,hogy minden 20.at húz jobbra.És mint kiderült neki egyik sem igazán szimpatikus.
2019. máj. 29. 13:52
 27/50 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen személytelen, tömeg, láthatóan erőltetett üzenetekre értelmes nő nem válaszol. Az ilyeneket én is törlöm.
2019. máj. 29. 13:58
 28/50 anonim ***** válasza:
52%
26os, nyugi a nők alsó 20%-a is elhúzza a férfiak felső 20%át is, meg a többi férfit is. 400likeból 200 like egy széle egy hozza lányok, úgy hogy a képeim egy magas, kisportolt (16 éve edzem rendszeresen) testet takarnak...
2019. máj. 29. 13:58
 29/50 anonim ***** válasza:
77%

És akkor mi van?

Kinek mi köze hozzá, és miért kellene elszámolnia az ízlésével?

Nem köteles.Azt húz jobbra, akit akar, és te is.

2019. máj. 29. 13:59
 30/50 anonim ***** válasza:
27%
27es, nem kell a kifogás, ha személyeset írok, akkor meg az a bajod... törölsz te mindent, mert azt se tudod mit akarsz, mert senki nem lesz jó, mert mindenkinél van/jön jobb, aztán az idő majd jól pofára ejt... de az is a férfiak hibája lesz, neked meg elfogy a felfelé ívelő éveidnek száma, azt jó lesz majd később bárki, csak írjon...
2019. máj. 29. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!