Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak engem idegesít, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, hogy Tinderen boldog-boldogtalan egyből találkozni akar?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy rohanó világban élünk és valakinek sürgős a párkeresés.

De számomra annyira kiábrándító, hogy valakit 1-2 fotón látok, és 5 mondat után találkozni hív. Azt se tudom, ki fia borja, 5 mondatból azt sem szűröm le, hogy egyáltalán szimpatikus-e az illető.

Nekem online visszaírni nem megterhelő, de ez nem azt jelenti, hogy éjjel-nappal a telefonomat nyomkodnám.

Egy randira elkészülni,elmenni,időt áldozni,azt akárkire nem szeretnék,csak mert van 3 jó fényképe.

Nyilván nem hónapoknak kell eltelnie 1 talihoz, de miért nem lehet először a mai világban kicsit beszélgetni, mielőtt rárontunk valakire?

Én speciel szívesebben megyek úgy egy találkozóra, ha előtte már felcsigázott az illető személyisége, ha már várom, hogy írjon, ha van valami, ami "elindult".

Az, hogy valakivel szimpátiakört fussak olyan,mint egy állásinterjú. Plusz,aki írásban nem szimpi,akivel ott nem tudok kommunikálni gördülékenyen (ez nem a regényírásokat jelenti), azzal már találkozni sincs nagyon kedvem.

Nagyon sok pasi sótlan, felteszik a sablon hogy telt a napod kérdést, ha leírom, hogy mi volt, röviden, tömören, akkor se kérdez bele semmibe, míg én visszakérdezek és ő ír valami érdekeset, akkor belekérdezek, és próbálom vinni a beszélgetést, hogy ne ez a szokásos, régi chat.hu menjen, hogy neved,korod,honnan,hobby, stb..

És volt már igen, akivel találkoztam Tinderről úgy, hogy előtte ömlöttek az üzenetek, a témák, volt telefonbeszélgetés is előtte, és ezerszer jobban éreztem magam, mint úgy odamenni valakihez, hogy azon izguljak, hogy vajon lesz-e témánk, ha írásban nincs, vajon kidobott idő lesz-e, szimpatikus lesz-e.

Egyáltalán hol lehet a mai világban normálisan ismerkedni, ha a szórakozóhelyek is 20-on évesekkel vannak tele, az utcán úgysem szólitanak le, a munkahely felejtős.

Ez volt az utolsó "reményem", annyira egy versenynek tűnik,hogy gyorsan tali a match után, mert még van 10 lány, akivel irogatnak, ki lesz a befutó stb..

28L

2019. máj. 28. 23:47
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
27%

#10: Amúgy miről beszélsz? :D Férfiként szerinted annyi a társkeresés, hogy felmegy egy nő? Kérlek, erről mesélj még! :D

Leírtam, hogy milyen egy KANOS pasinak a társkeresés? Ha valaki nem aszexuális, akkor akár nő, akár férfi, akar szexet IS. Nem tudom, neked ez újdonság?

Hol írtam hazugságról vagy aranyéletről? (Állítólag jó sorozat, kövi hónapban lehet, hogy megnézem.)

2019. máj. 29. 01:59
 12/50 anonim ***** válasza:

En pl. irasban rosszul kommunikalok. Ihlet kell.

Szoban sokkal konnyebben megy.

F

2019. máj. 29. 03:17
 13/50 anonim ***** válasza:

Ismerkedni szemelyesen lehet.

Hiaba leveleztem napokig vkivel,ha eloben nem jon be.

Ugyanabban a nadragkosztumben megyek talira vkivel,mint amiben dolgozom. Igy oltozkodom hetkoznap. Ha nem tetszik,az o baja. Kb ugyanannyi keszulodes,mintha lemennek vasarolni a szupermarketbe.

Budapesten siman talalkozunk szinte idegenekkel .

2019. máj. 29. 03:49
 14/50 anonim ***** válasza:
0%
Amelyik nőnek 10 percnél tovább tart a készülődés az ronda.
2019. máj. 29. 04:49
 15/50 anonim ***** válasza:
86%

Azért az ilyen félreértéseket oszlassuk már el, hogy azonnal rá kell nyomulni a nőre, akivel matcheltek, mert 100 màsik fűzi.A nők nem húznak jobbra boldog, boldogtalant egyrészt, másrészt nőként nekem rettenetesen visszataszító, és el is ásta magàt az, aki ilyen mizu meg hogy telt a napoddal erőlködik, ès 4 mondat után erőszakoskodik a talival a semmire.Azt a benyomást kelti, hogy ostoba (mizu, hogy telt a napod?-miért is osztanàm meg, hogy telt a napom, őt se érdekli, csak képtelen értelmes kérdést feltenni, pl szimpatikus vagy, van-e kedved megismerkedni?Ez már egy jó szűrő, ha ennyit sem tud kérdezni)

Másrészt ebből az erőltetésből elkeseredettsègre lehet következtetni, ès arra, hogy minden mindegy, csak legyen már gyorsan egy lyuk.Ettől pont nem jön meg az ember kedve, mert a 80% ezt csinálja.

Harmadrészt pedig arra még nem gondoltatok, hogyha nem lelkes a làny, az nem azért van, mert 100 másik fűzi, vagy egotuningból van fent, hanem szimplàn nem lelkesedik értetek a mizu alapjàn, csak tetszettek neki a fotók, aztán még vár, hátha fordulatot vesz a társalgás?

0%-os lepontozott: nem gondoltál még arra, hogy azért lettél lepontozva, mert nem a kérdésre válaszoltál, és senki nem volt kíváncsi egy újabb férfi rinyálásra, hogy de nehéz?

2019. máj. 29. 05:38
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
Oh kedves kérdező hol voltál eddig? Mikor ilyen nőt keresek, akkor nem találni.
2019. máj. 29. 06:40
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
A 15# tökéletes választ adott. Ajánlom a 0%-os figyelmébe.
2019. máj. 29. 07:51
 18/50 anonim ***** válasza:
67%
#15: azért azt se felejtsd el, hogy aki kulturált, normális hangvételű levelet küld, sokszor még ő is ignorálva van a nők által. Most nem csak a Tinderről beszélek. S nem is olyan esetről, ahol a férfinak egy foga van, azt is tombolán nyerte. 31F
2019. máj. 29. 09:55
 19/50 anonim ***** válasza:
52%

#15: "0%-os lepontozott: nem gondoltál még arra, hogy azért lettél lepontozva, mert nem a kérdésre válaszoltál, és senki nem volt kíváncsi egy újabb férfi rinyálásra, hogy de nehéz?"

De. Elég régóta leesett már a pontozások alapján, hogy férfiaknak itt még a kérdéseit és észrevételeit is támadják. Valóban: Itt nem kíváncsi a legtöbb nő a férfirinyálásra, csak a nőire. A válaszod felpontozásából ez tökéletesen látszik. Ráadásul tökéletesen leírtad, hogy az a pár férfi, aki esetleg összehoz matchat és itt szomorkodik, hogy szúrja még azt is el.

2019-ben a gyk-n már az a férfi is csak lyukat akar, aki élőben jobban szeretné megismerni a másikat vagy írogatás helyett a személyes randiban hisz. Vicc, hogy mennyire alulfejlett előítéleteket tudtok leírni, bezzeg a fordított eseteken kiakadtok.

2019. máj. 29. 13:00
 20/50 anonim ***** válasza:
56%

Lányok, lányok hazudoztok jobbra balra, tereltek és hülyének nézitek a másik nemet teljesen...

Akkor kivágtam 1 darabot az üzengetéseim közül, meg lehet nézni, hogy 1 db lány volt, aki hajlandó volt válaszolni a képen, ő is külföldi! 400-450like-om van/volt, kb 100-150re ráírtam. Saját képeimmel regisztráltam. Ennyit értek. Nem mizuval, nem sima sziával nyitok sosem. A homlokomra meg nem fogom kiírni, hogy 1-2 vagy akármennyi pénzt keresek, hol van házam, vagy épp hogyan gondolkodom. Nem vagytok rá kíváncsiak, akkor nem kell, csak elhúzkodni sem kell...

[link]

2019. máj. 29. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!