Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek, hogy valaki csütörtöktől vasárnapig minden nap dolgozik korán reggeltől estig?
"És ha odegyek a munkahelyére megnézni, hogy tényleg dolgozik-e?"
Nem akarlak megsérteni, de kezeltesd magad.
Dolgoztam olyan helyen, hogy többször is csak heti 1 szabadnapom volt, reggel 7-től este 7-ig ment a műszak, a kollégáim szintúgy, és mindig azon nevettünk, hogy mi már nem tudjuk milyen érzed fényes nappal kimenni az emberek közé. Szóval nekem teljesen hihető.
Plusz, az is előfordul, hogy olyan kevés szabadideje van az embernek, hogy azt muszáj vagy az elintézendő dolgaira, vagy saját magára áldoznia. Nem mindig lehet kedvünk másokkal találkozni, és ha valaki türelmetlen, nem megértő, hát az sajnos így járt.
Teljesen normális, nagyon nem mindegy a munkaköre sem. Egy eü dolgozó mondjuk rendre 12 órázik, reggel hattól este hatig. Ha 4 napot lehúz egyhuzamban megdögleni nincs ideje.
Az meg nagyon beteg, hogy felakarsz bukkanni a munkahelyén.
Igen. Nekem is ilyen a munkarendem. 12 órázok, 7-19-ig, illetve 19-7-ig van műszak. Ha 4 napot lehúzok egyben, akkor kapok 2 vagy 3 szabadnapot és havonta csak 1 szabad hétvégém van. Ünnepnap sem számít, akkor is dolgozunk.
31/N
Inkább keresnél valam normális 8 órás melót. Szánalmas vagy. Te akarsz itt dirigálni? Te, akinek még rendes állása sincs?
Inkább alkalmazkodj, ha már olyan sok időd van, és ne pattogj. De tudom, még ő, aki 8-9 órát dolgozik, még ő alkalmazkodjon hozzád.
Nem érzed ezt egy kicsit nevetségesnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!