Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek hogy meghalt a nagymamája, még az ismerkedés elején és ezért nem ír napokig?
Egyetemvárosban tanulok kb száz km-re otthontól és pénteken felakasztotta magát a 83 éves nagymamám, ezért soron kívül hazautaztam a szülővárosomba (amúgy havi egyszer egy hétvégére szoktam csak). Nem is voltak a fejemben sem a Tinderes csajok, sem azok akikkel már átmentem facebookra vagy volt egy akivel már randi is volt és csókolóztunk.
Szombatról vasárnapra való éjjel (vasárnap hajnal 3-4 körül) aztán fent voltam egész éjjel és írtam mindenkinek kb ugyanazt a négy mondatot, hogy mi történt, haza jöttem (látszik a távolság tinderen), szeretném még folytatni a dolgot később és ilyenek. Tinderen senki nem válaszolt azóta, akikkel már átmentem facebookra azok írták hogy sajnálják kb pár szóban és akivel már randiztam egyszer lány, ő sem írt semmit.
Nem akarom ezt a dolgot kihasználni, rájátszani a sajnálatukra, vagy ilyesmi.
Kérdésem hogy ennyire az ismerkedés elején elhinnétek hogy igaz amit mond, vagy csak azt hinnétek hazudik a másik (mégha rosszul is gondoljátok és igazat mond)?
Én azt feltételezném, ilyennel senki nem viccel, ezért elhinném.
Részvétem!
Szürreális ez az egész poszt. Ha ennyire érdekelnek a Tinderes lányok, akkor miért írtál egyáltalán nekik bármit is? Vagy sajnálatot vártál tőlük? Nem baj amúgy ez, csak egy idegen embert ilyennel terhelni nettó fa**ság.
Részvétem amúgy!
Kösz az eddigi válaszokat!
Nem terhelni akartam senkit, csak magyarázatot hogy miért nem írtam nekik 3 napon keresztül, miközben elvileg ismerkedünk és napi sok üzenetet váltottunk. (Senkitől nem feltétlenül csak szexet vagy alkalmit szeretnék, a fejemben nem leendő dugópajtikról van szó.)
Lehet elba sztam, de akkor mi lett volna a jó, mit írjak, miért nem válaszoltam nekik mondjuk 3 napig? (A legtöbb lány ezt pl eléggé magára veszi ismerkedéskor).
2: Az élet megy tovább, összességében jól viselem a dolgot, próbálok a szépre emlékezni. Nem vagyunk egyformák. A húgommal pl leültünk és nevetgélve felidéztük a vele kapcsolatos szép emlékeket. Mégha sírtam is párszor.
Korrekt vagy, nekem eszembe sem jutott volna, alapból olyan vagyok, hogy egy ilyen esetben kb. egy hétig nem jönnék elő csak ha muszáj.
A csajok miatt ne aggódj. Aki ezt lerázásnak veszi, azért nem biztos hogy kár.
Fel a fejjel!
elhinném. bár én inkább csak annyit mondtam volna, hogy családi okok miatt hazautaztam.
de mégha el is akarta mondani azoknak a lányoknak, hogy jobban érezze magát, vagy együttérzésre vágyott, abban mégis mi a rossz? csak hogy így támadjátok, hogy sajnáltatja magát, lol.
Persze, hogy elhinném, Miért hazudna ilyet bárki is? Ha már hazudni akar, kitalálhat valami kevésbé durva dolgot. Normális lelkű ember nem játszadozik ilyennel.
Nekem a barátom (ma már férjem)tűnt el napokra, nem sokkal a megismerkedésünk után. Nem tudtam mire vélni, miért nem lehet elérni. Már teljesen lemondtam a dologról, mikor jelentkezett, hogy meghalt az apukája :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!