Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhinnétek hogy meghalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek hogy meghalt a nagymamája, még az ismerkedés elején és ezért nem ír napokig?

Figyelt kérdés

Egyetemvárosban tanulok kb száz km-re otthontól és pénteken felakasztotta magát a 83 éves nagymamám, ezért soron kívül hazautaztam a szülővárosomba (amúgy havi egyszer egy hétvégére szoktam csak). Nem is voltak a fejemben sem a Tinderes csajok, sem azok akikkel már átmentem facebookra vagy volt egy akivel már randi is volt és csókolóztunk.

Szombatról vasárnapra való éjjel (vasárnap hajnal 3-4 körül) aztán fent voltam egész éjjel és írtam mindenkinek kb ugyanazt a négy mondatot, hogy mi történt, haza jöttem (látszik a távolság tinderen), szeretném még folytatni a dolgot később és ilyenek. Tinderen senki nem válaszolt azóta, akikkel már átmentem facebookra azok írták hogy sajnálják kb pár szóban és akivel már randiztam egyszer lány, ő sem írt semmit.

Nem akarom ezt a dolgot kihasználni, rájátszani a sajnálatukra, vagy ilyesmi.

Kérdésem hogy ennyire az ismerkedés elején elhinnétek hogy igaz amit mond, vagy csak azt hinnétek hazudik a másik (mégha rosszul is gondoljátok és igazat mond)?

2017. szept. 12. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ez annyir szokatlan, hogy azt hinném, hülyéskedik az illető. Részvétem!
2017. szept. 12. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a fura, hogy egy ilyen megrázkódtatás után most ez foglalkoztat téged, hogy a tinderes csajok mit gondolnak :/
2017. szept. 12. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Én azt feltételezném, ilyennel senki nem viccel, ezért elhinném.

Részvétem!

2017. szept. 12. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Szürreális ez az egész poszt. Ha ennyire érdekelnek a Tinderes lányok, akkor miért írtál egyáltalán nekik bármit is? Vagy sajnálatot vártál tőlük? Nem baj amúgy ez, csak egy idegen embert ilyennel terhelni nettó fa**ság.

Részvétem amúgy!

2017. szept. 12. 13:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Kösz az eddigi válaszokat!

Nem terhelni akartam senkit, csak magyarázatot hogy miért nem írtam nekik 3 napon keresztül, miközben elvileg ismerkedünk és napi sok üzenetet váltottunk. (Senkitől nem feltétlenül csak szexet vagy alkalmit szeretnék, a fejemben nem leendő dugópajtikról van szó.)

Lehet elba sztam, de akkor mi lett volna a jó, mit írjak, miért nem válaszoltam nekik mondjuk 3 napig? (A legtöbb lány ezt pl eléggé magára veszi ismerkedéskor).

2: Az élet megy tovább, összességében jól viselem a dolgot, próbálok a szépre emlékezni. Nem vagyunk egyformák. A húgommal pl leültünk és nevetgélve felidéztük a vele kapcsolatos szép emlékeket. Mégha sírtam is párszor.

2017. szept. 12. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Korrekt vagy, nekem eszembe sem jutott volna, alapból olyan vagyok, hogy egy ilyen esetben kb. egy hétig nem jönnék elő csak ha muszáj.

A csajok miatt ne aggódj. Aki ezt lerázásnak veszi, azért nem biztos hogy kár.

Fel a fejjel!

2017. szept. 12. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:

elhinném. bár én inkább csak annyit mondtam volna, hogy családi okok miatt hazautaztam.

de mégha el is akarta mondani azoknak a lányoknak, hogy jobban érezze magát, vagy együttérzésre vágyott, abban mégis mi a rossz? csak hogy így támadjátok, hogy sajnáltatja magát, lol.

2017. szept. 12. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Persze, hogy elhinném, Miért hazudna ilyet bárki is? Ha már hazudni akar, kitalálhat valami kevésbé durva dolgot. Normális lelkű ember nem játszadozik ilyennel.

Nekem a barátom (ma már férjem)tűnt el napokra, nem sokkal a megismerkedésünk után. Nem tudtam mire vélni, miért nem lehet elérni. Már teljesen lemondtam a dologról, mikor jelentkezett, hogy meghalt az apukája :(

2017. szept. 12. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!