Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ertelme ismeretlenre rairni kozossegi oldalon ismerkedes celjabol?
Add fel. Senki nem ismerkedik már így. Sőt, szinte mindenhogy tilos.
Kivéve ha nagyon szép vagy, de mivel itt a kérdés, ezért valószínűleg nem vagy az.
biztos több értelme van mint várni, hogy összefuss vele.
mi a legrosszabb ami történhet? nem tetszel neki/barátja van/egyéb és nem ír vissza? hát aztán, úgyse futsz vele össze sose
egy próbát megérhet, nincs mit nagyon veszteni
Ha meg sem próbálod, soha nem tudod meg, hogy a te kiszemelted hogy áll ehhez.
Én egyébként nyitott vagyok a lehetőségre akár így is, feltéve, ha a másik fél nem úgy áll hozzá, hogy tetszenek neki a fotóim, de még személyesen nem is találkoztunk, és gőze sincs, milyen ember vagyok, viszont ő már az esküvői harangokat hallja... stb. Nem szeretem, ha valaki túl gyorsan akar haladni az ismerkedéssel. Tudom, rövid az élet, de csak a romantikus amerikai filmekben működik ez ilyen gyorsan, a valóságban jobban át kell gondolni, ki mellett határozzuk el magunkat, hogy ne az legyen, hogy pár hónap múlva szakítunk és jöhet a következő, mert mégse olyan a másik, amilyennek a képről elképzelték.
Egy próbát megér. Kérdezem: mit veszítesz vele? Semmit!
Én is írtam pár hete egy szimpatikus lányra, van sok közös ismerősünk. Kézbesítve lett az üzenet, de nem olvasta el. Mit tegyek-megyek tovább! :)
29f
Ha meg mégse, akkor "így járt és ennyi?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!